lørdag 30. mai 2009

Seier til Cecilia!!!


Cecilia Brækhus forsvarte sine titler over 10 runder idag, og vant en klar og enstemmig poengseier- nå venter antageligvis en av de større amerikanske kanonene.... vi gleder oss :)

Cecilia så veldig sterk og fin ut første 4 rundene, slapp så den amerikanske jenta litt inn i kampen 2-3 runder før hun igjen dominerte de siste rundene. Også så fin som hun var da :) Seierssmilet øker nok populariteten enda mer vil jeg tro!!!

TV2 DB

DB


LINK


VG

VG

Norsk alenemamma til Playboymansion

At hun er glamourmodell er nå en sak, men det er noe som skurrer når en alenemamma (visstnok med kjæreste just nuh riktignok) reiser til USA for å bo på Playboymansion en måned. Hvor er dømmekraften her egentlig? Er det ingen i familie/vennekrets som kan gi bekjed om at dette ikke er heldig for hennes datter?

Tror Tove Lill hadde gjort Frp og velgerne en tjeneste om hun trakk seg fra politikken- hun har uansett åpenbart viktigere prioriteringer- som å være leketøy for kjendiser på Playboyfester.

TV2

Frp kraftig tilbake

Etter Frp`s landsmøte møter Frp den harde virkeligheten- det er noe annet å presentere sin egen politikk og egne løsninger, enn å sutre og klage på andre hele tiden. Som opposisjonsparti vil man alltid tjene på folks misnøye med enkelte ting i samfunnet, men å komme med troverdige løsninger er noe helt annet.

VG
TV2
DB

fredag 29. mai 2009

3 beste balladene ever

Nå hører jeg ikke så mye på ballader, jeg er da tross alt mann. (Manneblogg ikke sant, tog du an?)

Men av og til, når fylleangsten river kjøttet av bena og angeren sliter mellom ørene kan en ballade være god medisin. Om ikke annet innser en at noen nok har det verre-jævlig mye verre.

Og skal man finne en god ballade må man selvsagt til Metal-guttas verden. Hvorfor det er sånn aner jeg ikke, men ingen kan lage ballader som gutta i kjetting og lær. (Egentlig kunne man vel tenke mangt og meget om det, men best å avstå så man ikke fornærmer noen.

1. plassen er relativt ukjent, dog en høydare. Inntas best på synkende rus en veldig sen lørdagskveld/tidlig søndagsmorgen.


Your love has flown away
The days are cold and grey
I cant love no one else like Ive loved you before, before
Take my hand, Ill take your soul
Oh, dont say you cant love me no more
Girl I need you so much, I feel so lonely- so lonely


ACCEPT-No time to Loose



2. Denne er nok noe mer kjent , men helle rikke dette noen gjenganger på pikerommene akkurat. Judas Priest har alltid hatt variert musikk, selv on ren hard klassisk metall alltid har vært varemerket siden de var med å sette genren for 30+ år siden

A token of my unyielding love
So that when winter's mantle stills the earth
And all around seems dead and cold
This rose reminds you of a time when all was warm and living

The last rose of summer


JUDAS PRIEST- Last Rose of Summer


3. JA vi kommer dessverre ikke utenom i denne sammenhengen- kom det noe bra ut av Metallica sin midtlivskrise på begynnelsen av 90-tallet var det vel kanskje denne sangen....

METALLICA- Nothing Else Matters


So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters


Taliban minister utvises fra Norge

UDI har fattet et vedtak om å utvise den mye omtalte imamen Abdul Rauf Mohammad. Det som har skjedd er at vi har fattet et vedtak om å utvise ham på grunnlag av at han er dømt for vold mot sin datter, og det vedtaket ble fattet denne uken, sier assisterende direktør ved UDI, Frode Forfang til TV 2 Nyhetene.

Vi i Norge er internasjonalt sett en nasjon som har stor omtanke for andre. Vi har generelt et stort hjerte både for å ta imot mennesker i nød, og å hjelpe mennesker andre steder i verden.

Nordmenn har også sterk sans for rettferdighet. Når vi hjelper noen, forventer vi at de -for å si det enkelt- oppfører seg. Derfor er det fint å se at å ikke gjøre det, får konsekvenser. Slik at vi kan fortsette å hjelpe-de som fortjener og trenger det.


VG
DB
TV2

Ida Wulff-Sexy nr 24

En av drittjobbene når man liksom skal skrive om sånne manneting er "sexy/vakrest" kåringer. Man må liksom mene noe om dem, kikke på bilder og slite seg gjennom det. Det er en drittjobb, men jeg gjør det for DEG kjære leser.

Kåringen finner du forøvrig link til nederst.


Vinner av kåringen er Anne Rimmen, og det er bare å heve glassene og erklære seg hjertens enig. Sporty, morsom og vakker- vi snakker kinderegg med stil folkens. Litt nedover finner vi gamle vakre travere som Triana Iglesias, Tone Aaberge, datter-Skappel mf- egentlig blir det ikke særlig spennende før vi kommer litt nedover synes jeg, selv om det jo kun er flotte jenter hele veien selvsagt. Flott å se at både hekkeløper Christina (hu dama til Andreas vett Dere) og stavhopper CAthrine ligger på topp 10.Jammen på tide de som lager disse kåringene får øynene opp for de mange flotte idrettsjentene i dette landet, glamourmodeller er vi litt leie av nå rett og slett.

Hvordan i all verden de har klart å helt hoppe over vår boksedronning Cecilia Brækhus derimot er jeg usikker på. Nesten nederst (men fremdeles høyt oppe tross alt) finner vi også Norges blogg-dronning Ida Wulff. Noe som bekrefter at slike lister er og blir en "pene jenter/damer alle vet hvem er" greie, uten at det betyr noe, for Ida forsvarer plassen med god margin. Jeg blir IKKE overrasket om vi ser henne på flere slike lister fremover- høyere oppe også. Jeg gleder meg allerede :)

Nå er det på tide å komme seg ut i sola litt her, så kos Dere med bildene og kom gjerne med kommentarer :) eller Deres favoritter.




KÅRING

Mann uten baller dumper katter hos dyrebeskyttelsen

Jeg sier mann, kan ikke se for meg en kvinne gjøre noe sånt som dette. Og jeg sier uten baller, fordi å være slem med dyr er ikke noe menn med baller driver med. Enten avliver man dyr humant eller så tar man ansvar for å få gitt dem bort- man parkerer dem ikke på trappa til en overarbeidet dyrebeskyttelse og løper som en skadd antilope ved løvenes vannhull.

Når det er sagt burde det vært krav til sertifikat for å ha dyr som hund og katt i Norge. For å få sertifikatet burde man klare å svare på enkle spm, f.eks hva som skjer dersom man slipper hunnkatten sin ut til hannkattene uten å ta forhåndsregler. Eller hvordan naboer reagerer når bikkja di bjeffer hele natten, driter i innkjørselen din eller skremmer besøkende.

Når jeg tenker meg om burde det vært krav til sertifikat for å få kjøpe hus også. Men da begynner vi kanskje å strekke det litt langt. Muligens bare.


Besøk gjerne dyresiden om du er glad i dyr

Psykisk syke- bur dem inne!!!

I VG idag kan vi lese om en familie som blir terrorisert av en nabo med psykiske og rusrelaterte problemer. Naboen har bla brutt seg inn med kniv.

Pga mannens helse kan ikke politiet fengsle personen, og etter kort behandling slippes han ut igjen.

Er dette rett? Selvsagt er det ikke rett, her er åpenbart grensen for retten til frihet overskredet. Men hvor går grensen? Skal alle som har hatt en tung periode, klikket i fylla etc bures inne så vi slipper se dem? Gjerningsmannen har en fortid med psykiske problemer leser vi av og til. Men hvor mange av oss har ikke egentlig det da?

VG

torsdag 28. mai 2009

Arabere kjøpte Thor Steinar

Ja- klesmerket da vel og merke. De fleste har sikkert hørt om kleskjeden som frir til høyreekstreme i Europa (særlig Tyskland) ved å flette Norges falgg og norske/norrøne navn/symboler på sine produkter. Og med unntak av litt plager fra antirasister har butikken gått godt - så godt at de nå er kjøpt opp. Av arabere. Jeg lurer på hvor mye research de har gjort jeg- for nå blir merket boikottet , og man risikerer juling om man tropper opp i klærne i "rette miljøene".....

Jeg må le :)

ARTIKKEL

Frp og pensjon

Med hjelp av KLP, Kommunal Landspensjonskasse, har Frp kommet fram til følgende regnestykke:
For en som er født i 1963 og er 36 år i dag, vil det bety at når han er 62 og har lyst å gå av med AFP, vil få omtrent 43.896 kroner mindre i årlig pensjon enn om man beholdt dagens system.


Dersom man er født i 1963 og er 36 år gammel tror jeg pensjonen er ens minste problem.

Godt valg

SexySexySexy

Nok en episode i den eviglange serien "Klemetsen uttaler seg i ting han ikke har greie på".... selv om det selvsagt er sagt med litt glimt i øyet.

Cecilia har ny kamp nå meget snart :)

Veltrente og meget veldreide cecilia er DEFINITIVT noe av det hotteste vi i det kalde nord har å bidra med, og flottere ambassadør for Norge enn denne jenta med ben i nesa kan jeg vanskelig se for meg.



vg vg

mandag 25. mai 2009

Harry Potter-Halvblodsprinsen filmtrailer

Modern Warfare 2: Trailer

Vi er mange som gleder oss til oppfølgeren til Call of Duty;Modern Warfare

Og med småklipp har nysgjerrigheten blitt pirret.... nå er endelig en skikkelig trailer her, ca 2 min lang og vi har åpenbart mye å glede oss til!!! Fra gatene i Rio til fjellene i Afghanistan....og jeg ser også snøscootere her....!!!!