lørdag 9. mai 2009

Morsomste reklamefilm ever?

Denne filmen er en gjenganger på diverse "morsomste"lister og jeg må bare stemme i- den er hysterisk morsom :) Det noen kanskje ikke vet er at det er en serie med filmer, hvorav de 2 andre også er morsomme- men ikke i nærheten av originalen. Enjoy :)

BEARFIGHT

STEALING SALMON


MAKOSHARK

Look- an eagle... føkkings priceless :)

Legg gjerne link til DIN favoritt i kommentarfeltet :)

fredag 8. mai 2009

Stakkars Pia Haraldsen

Pia Haraldsen gleder seg til å lete etter drømmemannen.

Vet ikke med Dere, men jeg kjenner sympatien for Pia virkelig lugger i hjerterøttene nå. Vi kan vel alle levende innbille oss hvordan det er å være 27 år, pen, trendy, invitert til alle kule festene osv osv. Det kan ikke være lett å finne ens sjelevenn i en sånn hektisk hverdag gitt.

Dette kan forøvrig bli bra TV-
dersom castingteamet har baller til å sende nedover en gjeng trøndere fra indre dal, med bart, skinnvest og "Det blir itj mus uten snus" t-skjorte. Jeg kommer dog ikke til å vente i spenning. Men lykke til mor&datter, ingenting er vakrere enn folk som finner kjærligheten- på TV.

Langrennsjentene-sexy som faen?

Våre langrennsjenter har nok en gang hevet seg på filmproduksjon og laget en ny video. Og selv om lyden kan bli litt slitsom etter en 15-20 avspillinger går det fint å ta lyden av altså. Nå tenkte jeg egentlig skrive en lang greie om hvor sexy det er med selvsikre jenter med humor- men jeg lar Dere heller kose Dere med noen utrolig veltrente jenter i tights. Enjoy-her er link til den første videoen :)


VIDEO

torsdag 7. mai 2009

Lett å gå ned i vekt?

I disse dager kan vi lese at det for første gang selges en slankepille reseptfritt i Norge- pillen har tidligere blitt gitt på resept og gir visstnok en svak vektnedgang. (Personer med medisinske årsaker til overvekt kan godt slutte å lese nå forøvrig.)

ALLI SLANKEPILLE

Som ventet ble det kaos på apotekene første salgsdag. I samlet flokk veltet sofagrisene seg ut av sofaene sine, snublet seg gjennom haugene med chipsposer og tomme batterybokser og la i vei mot apoteket. Nå skal man bli slank serru! I mer eller mindre matchende treningsklær (merkelig nok er treningsklær veldig populære blant folk som ikke trener....) skremte de både gamle damer på jakt etter dagens dose og andre uheldige som måtte befinne seg i nærheten av apoteket når rushet kom. Litt utpå ettermiddagen var lagrene de fleste steder tomme, og igjen lå hysteriske ansatte og en svett eim av moskus.

Dere burde heller brukt energirushet til å gå en tur. (For all del, ikke jogg-jogging er for trente folk med lette innslag av masochisme, ikke for overvektige med slappe muskler og dårlige senefester). At folk som har klart å spise seg overvektige skal løse problemet med å bokstavelig talt sitte på do og trøkke er hinsides idiotisk, og de eneste som synes dette er en gladnyhet må være produsentene av dopapir- inkludert dagens børstaper Norske Skog og selvsagt- de som produserer pillen.

For vi vet det alle sammen- også Dere som nå sitter med laptopen på magen og sender hatske tanker i min retning mens ringen nederst hyler om nåde og neste dobesøk allerede er kalkulert inn mellom kommentaren til dette innlegget og neste pitstop i godteskapet. Utover sommeren florerer det nå i mer eller mindre idiotiske tips/triks for å gå ned i vekt....

Det er bare en løsning dersom man skal gå ned, holde vekten nede og allikevel ha energi og lyst til de daglige gjøremål- trene og spise fornuftig. Og jeg snakker ikke om panikkjogging og sulting i januar, eller før man skal presse seg inn en kjole eller dress som ikke har passet siden lenge før man kjøpte den. Nei, man må passe på hele tiden, unntatt lørdagen. På lørdager virker ikke kalorier heldigvis. Det er derfor jeg bare drikker øl på lørdager. Unntatt når jeg gjør det andre dager da.

En annen dag skal jeg fortelle Dere flodhester hvordan Dere skal trene for å ikke miste motivasjonen, men nå må jeg hoppe i dusjen- nettopp kommmet hjem fra en rask spasertur nemlig.

MEDIA
VG VG VG

SMASH sjokoladeplate -test


Som noen sikkert har fått med seg, har det pågått en facebook-aksjon for å få SMASH som sjokoladeplate- og nå har de lykkes :)

NETTAVISEN OM SAKEN

Her kommer en liten uhøytidelig test av den nye sjokoladen:

Konsistens:
En av utfordringene til Nidar var nok å få til dette- for det er jo klart at de ikke bare kunne fylle "smash-masse" rett i en plateform. Jeg synes de har lykkes bra, konsistensen er mest som melkesjokolade med smash-biter

Smak:
Deilig!

Holdbarhet:
I mitt tilfelle- ca en time... og da så jeg en uhyre spennende fotballkamp samtidig.

Konklusjon:
En definitiv vinner- god, passe konsistens og lett å dele opp (om man skulle ønske å dele denne med noen, men ærlig talt....)
Terningkast: 5

Jeg unngår 6èrn her pga prisen- den er noe drøy.... men sjokoladeplater skal man jo ikke kjøpe hver dag heller da, bikinisesongen er nær folkens ;)


vg SMASH-milkshake :) Les mer om sjokolade og galskap her: Sjokolademafia sjokoservice.no

onsdag 6. mai 2009

Fotballen vant!!

Kanskje ikke fortjent- men fotballen vant! LAget som scorer mest mål og spiller mest offensiv fotball er i CL finalen!!!!

Diver`n Drogba fikk smake egen medisin og fikk ikke sympati (men bør få utestengelse pga oppførselen etter kampen). Når de ikke engang mot 10 mann legger seg høyere for å avgjøre kampen får Chelski straff som fortjent!

Essiens mål:
http://www.youtube.com/watch?v=pMTcfM5SbxM

Barca vs Chelski

Skjønnheten og udyret-vi vet det alle sammen. Dette er teknikk mot muskler, fotballglede mot taktikk, bankende hjerter mot kritrende rubler.

For på tross av hva eks-englandsproffer/has-beens/wanted-to-be`s har tredd ned over hodet vårt på tippekampen i tiår..... fotball måles ikke i litermål med blod og svette. Churchill- du ropte for høyt! Nok nå!


MES QUE UN CLUB
sier de i Barcelona- det handler om mer enn bare en klubb, mer enn bare en by- det handler om fotballens hjerte, og selv om hjernen sier Chelsea brøler hjertet BARCELONA!

Det er derfor de katalanske aviser snakker mer om Henrys trøblete kne enn det faktum at de drar til London med kun en midtstopper, klubbens 3.valg før sesongen. Det er derfor det står UNICEF og ikke ARAB OIL BILLIONAIRE på brystet på Barcelona drakten. Og det er derfor Barcelona er verdens største idrettsklubb.

La oss alle ikveld håpe at fotballen vinner. Det fortjener den. Og vi