fredag 13. november 2009

Portugal vs Bosnia- damemessig that is?

26.1.10
Ronaldo syter over spillere som filmer.... OMFG!!!!

I helga er det avgjørende kamper mtp de siste 4 lagene fra Europa til VM i Sør Afrika 2010....

Som de fleste (vil jeg tro?) synes jeg hele "nei nå seeder vi de beste gutter, så kommer storlagene til VM" greia STINKER lang vei. Derfor heier jeg i helga på "underdogsene" Ukraina, Bosnia, Irland og Slovakia.

Om man trenger flere grunner til å heie på Bosnia kontra Portugal kan man jo se på kvalitetsforskjellen på damene....

BOSNISKE DAMER

PORTUGISISKE DAMER


MEDIA
vg svd tv2 vg

torsdag 12. november 2009

BUD -kongen av reklame-og øl


Mye dårlig kommer fra USA- et hederlig unntak er Budweiser. Et lett, lyst øl- perfekt til varme sommerdager, lange vorspiel eller rett og slett til maten.

PErfekt i den nye isbaren i Oslo- les om den her :) Cool!!!

Budweiser eller "Bud" er en liten institusjon i USA, og en av tingene de er kjente for er et STORT markedsføringsbudsjett..... noe som bla har resultert i en laaaang rekke reklamefilmer av båder seriøs og humoristisk type... her er et par gode- skål :)








onsdag 11. november 2009

Modern Warfare 2 -kjapp anmeldelse MP

Liten update 16.12.09
Kan nevne at jeg nå er på Nivå 55- har en Kill/Death Ratio på 0.93, satser på å passere 1.0 snart :) Beste killstreak 19 :)

VG- Kåring, årets beste spill 2009



Da er man igang med MW2- man har kommet noen levels opp og fått laget egne våpenklasser. Alltid gøy. Killstreaks er oppnådd-spennende med harriers, helikoptre, våpendropp osv. Predatormissile er rått-med flaks tar du 3-5 på en sånn selv om 1-2 er det vanlige :)

Design/Layout:
Menyen suger balle. Jeg synes COD5 menyer er både mer behagelig og intuitiv å manøvrere i. Ingen stor sak, men litt skuffende med den tynne "åj dette er moderne" layouten.

Logge på:
Mer tidkrevende enn både COD 4 og 5 for meg, men litt usikker på hvorfor- vi er helt i starten. HAr uansett logget på problmefritt etter maks 4-5 minutter hver gang, men som oftest har det gått mye raskere. Stort pluss for at ved dårlig host prøver spille å bytte host før runden avbrytes.

Begynne å spille:
Forvent juling. Mye juling. Kommer man som meg direkte fra COD5 er dette bokstavelig talt en ny verden. Det hagler beskjeder, oppnådde challenges osv osv. Ikke bli drept, skyt de andre er grei målsetning som alltid. Det er inferno men det er gøy. Jævlig gøy.

Banene:
Varierte, detaljrike, vanskelige, uoversiktlige- jævlig bra rett og slett. Du kryper i snø, sand, tunneller-oppå hustak, inni fly...... Detaljnivået blir bedre for hver eneste versjon, det begynner bli sinnsykt bra.

Våpnene:
Kan være litt vanskelig å se forskjell på de, men klassene er jo greit oppdelt- jeg oppretter en klasse for hver av de og skreddersyr med perks og equipment. Jeg liker håndganater og stopping power!!!! Etterhvert som man spiller får man favoritter som ikke alltid passer emd andres, og det er bare gøy :)

Konklusjon: 9/10
Dette ble veldig kort- er jo såvidt igang- håper dere legger inn kommentar på DERES førsteinntrykk av spillet.



MEDIA
VG-MAg anmeldelse
vg TV"-Rekordsalg av spill 2009
vg vg vg vg vg