torsdag 9. desember 2010

Derfor digger vi Rachel Nordtømme

Rachel Nordtømme-som altså er blogger/Petter Northugs kjæreste/friidrettsutøver(hekkeløper-hahm) - men ikke nødvendigvis den rekkefølgen- er en av Norges absolutt mest "hotte" personer for tiden. Ihvertfall om man skal tro søkemotorene og det skal man jo. Tall er sannhet-tall lyver ikke. Ikke så ofte ihvertfall. Som alltid når noen tar et kjappt steg opp i oppmerksomhetens lys er meninger og debatter mange og tåpelige. Det er mange grunner til å like Rachel Nordtømme-og www.manneblogg.blogspot.com har valgt 3 gode til dere:

1.Hun sitter og applauderer når kjæresten spiller poker
2.Hun takler faktisk Petter Northug (som vi alle digger men samtidig vet at hadde drevet oss til vannvidd på flat mark)
3.Hun er så hot at man bytter ut de mentale bildene av Jessica Alba glatt

Bli Planfadder-gjør en forskjell! Les mer her

MEDIA
tv2 tv2 vg

tirsdag 7. desember 2010

Dyslektisk hai spiser turister i Egypt

Siste nytt i haisaken er at Egypt mistenker Mossad (Israels ettertningstjeneste) for å ha satt ut en hai i Deres farvann. Tanken til Mossad var nok at denne haien skulle spise terrorister (terrorists) men den spiser istedet turister(tourists). Man trenger vel knapt å være dyslektiker for å gjøre en så enkel feil under vann, og hele saken er jo både pinlig og tragisk etterhvert....

mandag 6. desember 2010

Trekanten mistet en tredel

NRK3 sitt "flaggskip" sexprogrammet "Trekant" har mistet en tredjedel av seerne. Årsaken er enkel-programmet er kjedelig og kan kun takke mediablåsten for høye seertall i det hele tatt. Dette er ikke frekkt nok for de som er liberale, og for frekkt for de konservative-rett og slett verken fugl eller fisk. NRK burde holde seg til sport og natur som de er gode på-og overlate til TV3 og TVNorge å konkurrere om flaue TV-programmer.


Bli Planfadder-gjør en forskjell! Les mer her


MEDIA
vg vg