torsdag 28. mai 2009

Arabere kjøpte Thor Steinar

Ja- klesmerket da vel og merke. De fleste har sikkert hørt om kleskjeden som frir til høyreekstreme i Europa (særlig Tyskland) ved å flette Norges falgg og norske/norrøne navn/symboler på sine produkter. Og med unntak av litt plager fra antirasister har butikken gått godt - så godt at de nå er kjøpt opp. Av arabere. Jeg lurer på hvor mye research de har gjort jeg- for nå blir merket boikottet , og man risikerer juling om man tropper opp i klærne i "rette miljøene".....

Jeg må le :)

ARTIKKEL

9 kommentarer:

  1. Det er nok litt unyansert i dagbladet dette her. Nå om dagen kan du se nynazister i palestinaskjerf i Tyskland og dette blir mer og mer vanlig. De demonstrerte mot krigen på Gaza og mange nazister har ikke noe imot arabere og muslimer for de er i felles kamp mot jødene. Det hele blir etterhvert ganske komplisert.... Når man nå skal slutte seg til et demonstrasjonstog i Berlin må man passe veldig på, siden nynazistene både har sneakers, saggebukser, palestinaskjerf, hettegenser, røde faner med Ché, punkemusikk fra 70-tallet osv. Derfor kan det være kjekt kjenne symbolene på klærne. De ble kjøpt opp av araberne for flere måneder siden, men det har ikke vært noe problem før nå, når det plutselig ble dyrere... Nå må det jo også sies at disse folka ikke akkurat er de smarteste på kloden....

    SvarSlett
  2. Stakkars nazier,Har ingen fortalt dem at SS hadde muslimske avdelinger,indisk SS(freie indische)Naziene dro ofte langt avsted på 30 tallet med akeologer og antropologer og Heinrich Himmler ble grinete hvis muslimene i ss ble plaget med alkohol og svinekjøtt.At naziene var mindre rasistisk enn amerika,snakkes det aldri om.

    SvarSlett
  3. "mange nazister har ikke noe imot arabere og muslimer"

    Vigrid ihvertfall "hater" muslimer, negre og liksom jøder...

    SvarSlett
  4. synest det er hysterisk morsomt at arabere har kjøpt thor steinar....nynazister hater jo muslimer selv om kanskje ikke nazistene gjorde det

    SvarSlett
  5. Dagens nazister/rasister har nok et annet syn på dette med rase enn de hadde på 20-30-40 tallet ja.

    SvarSlett
  6. Nazi-tyskland hatet ikke jøder og muslimer slik som det som regel blir fremstilt. I krigen så var det rundt 150.000 jøder i Wehrmact, også mange offiserer. Det ble opprettet egne avdelinger med muslimske SS soldater. Nazi tyskland hadde også en del innbyggere med afrikansk bakgrunn (det som man før kunne kalle "neger") disse deltok i krigsinnsatsen på samme måte som alle andre. SS hadde frivillige fra mange land, til og med Tibet og Nepal. Jøder fra midt-østen kontaktet også Tyskland for å samarbeide i kampen mot britene. Alt jeg har skrevet i denne kommentaren kan bekreftes med en tur på biblioteket eller med litt søking i Google :-)

    SvarSlett
  7. Arabere og tyskere er ingen kontradiksjon!
    Feil å hevde at muslimer blir tråkket på av Vigrid i Norge. Heller tvert om, muslimene og Vigrid har en felles” hatplattform” mot jøder. Det gjelder både mot norske jøder og jøder i Israel! Muslimer i Tyrkia, Egypt og Palestina støttet Tyskland under andre verdenskrig! Først og fremst var det en gavepakning for muslimer i nevnte land at Hitler erklærte jøder som fiendebilde av det tredje riket. Dermed støttet muslimene nazismen som ideologi. For det andre støttet muslimer i Midt Østen Tyskland. Dette fordi - at nazi Tyskland var erklært som fiende av de gamle kolonilandene (England og Frankrike). Så for muslimene ble valget klart og tydelig; Ut med Vestmaktene (England, Frankrike etc.)og ut med jødene! Etter at Israel ble erklært som selvstendig stat blomstret nazisympatier opp som sopp i regnvær over hele Midt Østen. Nazismen ble og blir fremdeles omfavnet av muslimer i Tyrkia, Palestina, Jordan og Egypt etc. Denne nazifikseringen gjelder også enkeltelementer av muslimer her i Norge!
    Lisa

    SvarSlett
  8. Nazistisk ideologi er populært blant arabere. Mange arabere har et rase hieraki hvor arabere er øverst. Mein kampf har i alle år vært blant de mest solgte bøkerne flere arbiske land.

    SvarSlett
  9. Arabere og nazzer,javeja de er altså i godt selskap med andre ord,rasehiarkiet her i gamle Norge har vist gode kår det også det er bare å lese blogger og aviser med kommentarfelt så ser man det helt tydelig.Når det gjelder nazzer med palestinaskjerf i Tyskland,er du ikke bare på tynn is men har sannsynlighvis drukna.Ikke ville jeg vært i Tyske sko å forsøke å demonstrere mot Israel,NPD sammarbeider forøvrig en god del med CSU spesielt i Sydtyskland.Kan legge til at jeg ser nyheter på ARD nesten hver dag,Tagesschau og har sett hvordan det går når nazzene en gang i mellom prøver seg med en demostrasjon,ikke særlig sundt for helsa.

    SvarSlett