tirsdag 16. juni 2009

Kim bryr seg?

Denne bloggposten vies i sin helhet til totalt uinteressante saker i media. Og ikke sånn morsomme "verden styggeste hund kåret" nyheter man kan le av når man har kaffipause. Nei, jeg mener slike "å herregud, jeg vil ha tilbake sekundene det tok meg å lese dette" nyheter. Og noen er sikkert ikke enige, men da er det bare å komme med en kommentar. Forslag til nyheter som skal på listen er også velkomne :) Siste nyhet kommer øverst på listen.

Foreløpig høydare må være at Jan "Fanthomas" Thomas kommer med helseråd. Det veier nok tungt, når det kommer fra en person som sprøyter gift i trynet for å bli kvitt rynker.... jajamennsann

Jan Thomas og svineinfluensa

Naken mann på fly på andre siden av jorden...

Noor med avsløring
"Frida" giftet seg
Donald Trump ønsker Celina lykke til
Paradise Negar spiste middag med Porno-Rocco
NRK-kjendis nekter for AC/DC romanse
VG

Anmeld sauebøndene!

I nyhetene idag kan vi lese at:
Styret i Romedal og Stange Sau & Geit anmeldte mandag miljøvernminister Erik Solheim (SV) for brudd på norsk lov og stortingsvedtak.
- Solheim har utøvd en politikk som vi mener viser en elendig dyrevelferd, sier Kaj Teppen, leder i Romedal og Stange Sau & Geit til Nationen.



Sauebøndene har altså sluppet sauene ut i naturen uten tilsyn, og anmelder nå Solheim for at naturen faktisk er der. Er det noen som gidder anmelde sauebøndene for følgende lovbrudd?

1.Brudd på dyrevernloven
2.Være kriminelt dumme (Uten å gå nærmere inn på årsaken til dumskapen tror jeg at å få litt friskt blod inn i genpoolen kanskje ikke ville vært så dumt....)
3.Kaste bort skattepenger
4.Generelt være til sjenanse for oppegående mennesker.

Les mer:
DB VG TV2