lørdag 11. juli 2009

Gode rockesanger til vorspielet del 1





Jeg fortsetter oppladningen til kveldens festligheter med noen gode rockesanger til vorspielet :) Ikke skyld på meg dersom du havner på fest etter å ha hørt gjennom disse ;)











tv2 VG db

VG-Gene Simmons saksøkt

fredag 10. juli 2009

Gode Norske Vorspielsanger del1







Da er det endelig HELG og på tide å komme i feststemning- enten til ikveld eller i god tid til lørdagens festligheter.

I den forbindelse har jeg funnet noen sanger fra "gode Norske sanger vi aldri hører på lenger" skuffen min- jeg kjenner jeg ble i godt humør bare av å lage denne lille bloggposten, håper Dere også liker den- har lagt inn littegrann variasjon - Ha en Fin Helg Alle Sammen :)

Span -Baby Come BAck


Raga Rockers - Noen Å Hate


Seigmenn - Ole og Ali


DumDumBoys - Slave


Annie- Chewing Gum (OMG what an ass...)


Og selvsagt.....


plt svs svd vg vg

torsdag 9. juli 2009

Strandstolkapring og fest i syden










Leser til min overraskelse i VG at noen synes strandstolkapring er en UTING?? Dette er visstnok et stort problem!

Når jeg og kompisne er på heisatur til syden avslutter vi alltid kvelden/natta med en runde på stranden. Da samler vi opp klesplagg vi finner rundt om (de er et aldri mangel på) og konkurrerer om å kapre flest strandstoler. Persen min er 49 på en morgen, husker jeg vant en flaske Smirnoff i den interne konkurransen. Riktignok husker jeg lite fra dagen etterpå men hey- slik skal det være i syden- annenhver dag av/på :)

Det er alltid noen som skal sutre, litt gøy må man få ha det. Kommer man til syden må man forvente høy musikk, speedoer på hårete mannerumper, eldre damer med rumper på størrelse med minibusser og engelske tjejer med dryg tannstilling. Det meste funker med nok sprit og spriten er billig!

Nå er også de årlige "skrekkhistoriene" fra syden begynt å komme i avisene... samme maset hvert år. Riktignok mener jeg kanskje at de under 18 ikke har noe alene i syden å gjøre, men utver det får voksne folk få gjøre hva de vil.

Heia Norge, heia Hushovd og viva la Espana!

Hilsen stolt medlem av El Mongos, Frp`s lokallag på Mallorca.


vg
vg vg vg db db
vg
vg vg vg vg tv2 db tv2 vg vg TV2 svd svd svs plt vg vg

tv2