lørdag 30. mai 2009

Frp kraftig tilbake

Etter Frp`s landsmøte møter Frp den harde virkeligheten- det er noe annet å presentere sin egen politikk og egne løsninger, enn å sutre og klage på andre hele tiden. Som opposisjonsparti vil man alltid tjene på folks misnøye med enkelte ting i samfunnet, men å komme med troverdige løsninger er noe helt annet.

VG
TV2
DB

9 kommentarer:

  1. Meningsmålinger hopper opp og ned som løftene til den rødgrønne regjeringa. Ingen som jeg kjenner gidder å bruke tid på sånne målinger, tror det er en spesiell gruppe eller eldre som ikke tør si nei på telefonen. Etter Frp's landsmøte viste de nettop at de tør å ta de harde valgene som den harde virkeligheten innebærer, som de andre partiene lukker øynene for. For de er redde og gjemmer seg bak ubetydlige løfter de veit de ikke trenger holde uansett. Er ganske tragisk at Norge har en sånn feig kylling av en statsminister, og flere andre ministre som tviholder på jobbene sine etter å ha driti seg ut gang på gang. Hadde noen av oss vanlige folk driti oss sånn ut på jobb ville vi fort fått sparken.

    SvarSlett
  2. Av og til håper jeg nesten Frp skal komme i regjeringsposisjon slik at enkelte forstår hva det betyr :)

    Men du har jo rett mtp meningsmålinger, jeg bruker ofte denne siden:
    http://home.online.no/~b-aardal/partibarometre.htm
    SOm viser gjennomsnitt av flere målinger, den er mye mer stabil og viser trender bedre.

    SvarSlett
  3. Frp tilbake på menimgsmålingene er bra,har vært medlem der en gang i tiden,men mye av det de driver med er fullstendig uansvarlig ingen tvil om det.Og når det gjelder innvandrings politikken er det veldig på grensen til grovhet,mener det går an å gjøre det mer "menneskelig",dialog på et humant plan.Frp driver en fiendtlig politikk overffor innvandrere,skaper unødig frykt,det er min mening.

    SvarSlett
  4. Man kan ikke ta alle innvandrere under samme kam,de aller fleste er hyggelige mennesker,man kan ikke uglese alle,vi er alle mennesker med samme farge på blodet.Men de kan ta gjengene og de tunge kriminelle,med nulltoleranse,men la de andre bli behandletmedrespekt.Mye værre med nynazistorganisasjonene,de trekker med seg unge sårbare mennesker til å tro på en idelogi som burde vært gravlagt på dypet.

    SvarSlett
  5. Blir nesten kvalm av kommentarene over her. Hvordan nordmenn selv kan ha sympati og medfølelse med disse VILLDYRENE som har ødeagt noe som en gang var et fint land forstår jeg ikke. Spørs om dere har samme elskverdighet over diss den dagen søstrene, konene eller døtrene deres blir voldtatt og drept. Lykke til, godtroende landsforædere!

    SvarSlett
  6. Sv(ikere) er i medvind? Synovate er vel et byrå som lar seg betale for gode rødgrønne tall. Hvis de stemmer må jeg påpeke att dessto mere feil som blir begått dessto høyere gallupp tall. Vif eller rød grønn de stemme uansett hva som skjer. Flaut å være norsk.
    RRN

    SvarSlett
  7. Til anonym,å kalle noen villdyr viser hvem du er,hva med uskyldige mørkhudede barn hva er de i dine øyne????????????? er enig i at de som begår grove handlinger skal ut,ingen tvil,men det går an å moderere seg

    SvarSlett
  8. de fleste er vel enig i at dette ikke skal være et oppholdssted for kriminelle,det skal slåes hardt ned på,men fra å gå til å kalle mennesker villdyr er langt over streken fy fa... hilsen frp velger

    SvarSlett
  9. Heldigvis er det selvsagt et fåtall i Frp som vil gå så langt som "anonym nr x" over her. Man kaller ikke en gruppe mennesker for villdyr.

    Vi vet jo at det store flertall innvandrer støtter returnering av de som ikke oppfyller kravene, jfr f.eks voldsommer som i denne saken.

    Det er trist at noen prøve å dele dette inn i en svart/hvitt verden hvor man enten er for eller imot, for virkeligheten er som alltid nyansert.

    SvarSlett