fredag 27. november 2009

Vidunderkur mot svineriet?





Her om dagen kom jeg over noe som kan være et vidundermiddel mot svineinfluensaen som herjer planeten for tiden. Disse kapslene med haisperm fås reseptfritt på internett og er ikke dyre.

De kommer i hendige 50-pakninger med stikkpiller og har en lengde på 15 cm med omkrets 10 cm. Man tar en hver morgen, eller oftere om man ønsker.

Nå kan ikke jeg garantere for virkningen selvsagt- men til nå har INGEN haier blitt diagnosert med svineinfluensaen, så kan dere trekke konklusjonene selv!

Kapslene har nnoen bivirkninger, men de er ikke så ille.
1. Sexlysten avtar- gyting en gang i året er tilstrekkelig. (Dette er jo bare en lettelse for oss uten fast partner)
2.Michael Phelps (14 OL gull i svømming) ser ut som en syk skilpadde ved siden av deg i vannet. (Dessverre står preparatet på dopinglisten. Det jobbes med dette.)
3. Du får litt merkelige matvaner, som kan være vanskelige å styre.

(Lite tips-hold deg unna Akvariet i Bergen. Det finns visstnok en lov som FORBYR folk å gnage på selene der. Den siste Sovjetstat sier jeg bare!!)

Vil du vite mer? LES HER

SVINERIET I MEDIA
VG vg vg VG VG VG

Sånt sier man bare ikke

Idag har det kommet frem hva PM egentlig sa:

Jeg sa ordrett til Maren: «I heard you are good at sucking cock?», og så la jeg til: «So are you?», sier Mueller i et intervju med Se og Hør som kom på gaten i dag.

Se for deg at sjefen din sier noe sånt til deg foran 30-40 kolleger fra inn og utland. Så enkel er saken. Sånt sier man bare ikke.

vg TV2 vg

onsdag 25. november 2009

Bergensk godbit- Man Inside My Head


I serien "undervurderte, glemte eller av andre grunner alt for lite spillte låter" drar jeg denne gangen frem en litt utypisk sang for meg vil kanskje mine venner si "Man Inside My Head" fra Pogo Pops. Definitivt noe av det beste som er kommet fra Bergen, ihvertfall musikalsk-og det sier ikke lite igrunn. Vet ikke helt hvorfor jeg liker denne sangen så godt, det er verken musikkstil eller vokalmessig særlig likt det meste annet jeg liker....men det er noe med den rett og slett! Det kommer mer info om Pogo Pops lenger ned her- men nå- bare gjør Dere selv en tjeneste og hør denne sangen er Dere snille....





WIKI om Pogo Pops
Pogo Pops er et popband fra Bergen, ledet av Frank Hammersland. Bandet gav ut fire album på nittitallet, alle dominert av Hammerslands melodiøse poprock. For albumet Crash fikk bandet Spellemannprisen 1993 i klassen pop. Bandet oppnådde imidlertid bare moderat kommersiell suksess, og Hammersland la ned bandet i 1996.

Hammersland gav siden ut en kritikerrost soloplate som heller ikke solgte bra, før han sammen med musikervenner fra Bergen dannet bandet Popium som i stor grad fortsatte i samme poprock-stilen til Pogo Pops. Sommeren 2006 ble bandet gjenforent for en rekke konserter og et samlealbum.

Høsten 2009 gav bandet ut plata Where the Action Is (Doomsville Records) og skilte seg ut ved at hele albumet var gratis å laste ned fra deres hjemmeside.

TIDLIGERE POSTER I MUSIKKSERIEN PÅ MANNEBLOGG
Pogo Pops-MAn Inside My Head
Helloween-Future World
Skambankt -O dessverre
Ramones-The KKK tok my baby away
Judas Priest- Cheater

MEDIA
VG-Depeche Mode i Bergen
vg vg vg tv2 vg

Future World- det beste fra Keeper-serien?


I serien "undervurderte, glemte eller av andre grunner alt for lite spillte låter" drar jeg denne gangen frem Helloweens glimrende "Future World" fra plata Keeper of the Seven Keys Part I

Litt om Helloween fra wiki:
Helloween er et tysk speed/power metal-band som ble dannet i 1984 av vokalisten Kai Hansen, gitaristen Michael Weikath, bassisten Markus Grosskopf og trommeslageren Ingo Schwichtenberg. Bandet har solgt over 250 000 plater bare i Tyskland[1]. De regnes som et av de første power metal-bandene som kom på midten av 1980-tallet og har hatt en stor innflytelse på sjangeren.

Grunnen til at navnet deres skrives «Helloween» istedenfor Halloween er at det både inkluderer ordene «hello» og «hell» (engelsk for helvete). Dessuten eksisterte det et annet band som het Halloween, og en navneendring ville gjøre navnet «deres eget».





TIDLIGERE POSTER I MUSIKKSERIEN PÅ MANNEBLOGG
Helloween-Future World
Skambankt -O dessverre
Ramones-The KKK tok my baby away
Judas Priest- Cheater

FUTURE WORLD
Future World
If you are out there all alone
And you don't know where to go
Come and take a trip with me
To future world.
And if you are runnin' through your life
And you don't know what the sense is
Come and see how it would be
In future world.
We all in happiness
Our life is full of joy
We say the word 'tomorrow" without fear
The feeling of togetherness is always at our side
We love our life and we know we will stay.
RF: Cause we all live in future world
A world that's full of love
[ Helloween Lyrics are found on www.songlyrics.com ]
Our future life will be glorious
Come with me - future world.
You say you'd like to stay
But this is not your time
Go back and find your own way
Of future world.
Life can be for livin'
just try and never givin'
Tell everyone the way of future world.
One day you'll live in happiness
With a heart that's full of joy.
You'll say the world 'tomorrow" without fear.
The feeling of togetherness is always at our side
You'll say you love your life
And you'll know why.
RF:

tirsdag 24. november 2009

O dessverre- en lite kjent perle

I serien "undervurderte, glemte eller av andre grunner alt for lite spillte låter" drar jeg denne gangen frem en av Skambankt sine låter "O dessverre". Skambankt hadde jeg fornøyelsen av å være på konsert med i høst, et knall konsertband forøvrig!

Litt bakgrunn om Skambankt:
Skambankt er et hardrockband fra Jæren i Rogaland. Bandet ledes av Terje Winterstø Røthing, under pseudonymet Ted Winters. Winterstø Røthing er også kjent som gitarist i Kaizers Orchestra.

Bandet ble opprinnelig startet ved en tilfeldighet i 1994 da et annet band ikke kunne stille på en avtalt spillejobb. I løpet av noen timer hadde bandmedlemmene skrevet ni sanger som ble framført samme kveld[1]. Bandet hadde enkelte spillejobber som trio før de ble oppløst i 1995.

I 2003 begynte de å spille sammen igjen, da som en kvartett og året etter ga de ut sitt selvtitulerte debutalbum, Skambankt. På albumet medvirket blant andre Prepple Houmb som gjestevokalist på sangen «KKK!». I 2007 kom oppfølgeren Eliksir etterfulgt av et år med turnevirksomhet i Norge og Danmark og festivaljobber blant annet på Quartfestivalen, Øyafestivalen og Malakoff Rockfestival. Høsten 2008 spilte de inn sitt tredje album, Hardt regn, i Bekkstudio på Nærland i Hå kommune. Sangen «Malin» ble gitt ut som radiosingel fra albumet senere samme høst, mens selve albumet ble gitt ut 26. januar 2009. Etter utgivelsen la bandet ut på en lengre turné i Norge og Danmark hvor de blant annet skal varme opp for det danske rockebandet D-A-D.

Hjemmeside HER




O DESSVERRE
Någen lige å ligga i teten,
Andre lige sannheten
Någen lige bare leken,
De lar andre ta støyten
De har fått det som de ville
For det har skjedd i det stille
Men etter solskinn
Kommer regnvær
O Store Dessverre,
O dessverre

Når regnet blir hardt
Då ser me så klart
Når regnet blir hardt
Settes hardt i mot hardt
For når regnet blir hardt
Så kommer harmen
Så kommer varmen

Der finnes rettferdighet
O Store Dessverre
Me har tolmodighet
O Store Dessverre
Så langt har me vært snille
Men snart kommer skillet
Fall av et rått parti
O Store Dessverre
O dessverre

Når regnet blir hardt
Då ser me så klart
Når regnet blir hardt
Settes hardt i mot hardt
For når regnet blir hardt
Så kommer harmen
Så kommer varmen

Når regnet blir hardt

TIDLIGERE POSTER I MUSIKKSERIEN PÅ MANNEBLOGG

Skambankt -O dessverre
Ramones-The KKK tok my baby away
Judas Priest- Cheater

vg vg