onsdag 2. mars 2011

Nette Nestea støtter barnearbeid?

I et nylig blogginnlegg er Nette Nestea -en av Norges største bloggere- veldig opptatt av å fremstille seg selv som ansvarsbevisst og seriøs vedrørende annonseringen på bloggen sin. Dette beviser hun ved å legge ut kopier av mailkommunikasjon med en (ikke navngitt gudskjelov) nettbutikk som ønsker å annonsere på bloggen hennes.

Så avslutter Annette Haga da som hun jo heter med en lekse som jeg kjenner jeg blir litt uvel av:
"Jeg kan garantere dere at jeg velger mine samarbeidspartnere med omhu, og at bloggen min vil fortsette å være personlig og ikke en samleplass for annonsører. Alle bloggere som har flere tusen lesere daglig, bør være klar over hvor god markedsverdi man har! Altfor mange annonsører prøver å utnytte dette."

Det er greit at du "bare" er 20 år Annette, men det er lov å være LITT kritisk til hva man lirer ut av seg allikevel! Nå er det engang sånn at noe du er VELDIG opptatt av er mote. Klesbransjen er en versting hva barnearbeid gjelder- og det gjelder flere av merkene som markedsføres av de som har banner på hele siden din når jeg er innom nå, laredoute.no Dette setter din påstand om at du "velger dine samarbeidspartnere med omhu" i et noe merkelig lys-eller er du virkelig ikke negativ til barnearbeid?

I ditt innlegg "stopp menneskehandel" 1.mars skriver du:
"Menneskehandel er verdens tredje største kriminelle industri. Man antar at 1,2 millioner barn og unge årlig utnyttes som billig arbeidskraft, tvinges ut i prostitusjon, krigstjeneste i fremmed land eller fjerning av organer ved hjelp av vold, trusler mm."

Tomme ord spør du meg, når du reklamerer for produkter som lages av barnearbeidere, samtidig som du oppfordrer leserne til å kjøpe et produkt fordi endel av pengene går til bekjempelse av utnyttelse av barn....

mandag 28. februar 2011

Sparetips: Billigere bensin


Bensinprisen stiger kraftig for tiden, bla pga uroen i Nord Afrika/Midtøsten, og en pumpepris på over 15kroner begynner jaggu å merkes. Jeg har derfor et godt sparetips til deg som vil spare litt: Sjekk denne siden: Bensinrabatt

Da kan du spare 3.65% på pumpeprisen, det er ca 50øre literen det nå!!!