fredag 26. juni 2009

Han ga oss Thriller

Ifølge flere media er popkongen Michael Jackson vandret til det Neverland man ikke kan selge.
På tross av hans udiskutable musiklaske genialitet vil ha nok dessverre bli husket for mye annet også- operasjoner, barna han (visstnok) har fått med ...var det hushjelpen?? og pedofilianklagene. (Som han ikke er dømt for forøvrig, viktig å få med seg.)

Dødsårsaken er selvsagt ikke kjent foreløpig, men et tips på uforsiktig bruk av medikamenter drister jeg meg til...

Personlig har jeg aldri vært noen stor MJ fan, men enkelte av sangene kan man ikke komme utenom at er god musikk- som nevnte Thriller, Billy Jean mfl.

I Neverland har de fått en ny lekekamerat.

Beklager videokvaliteten men det er strenge restriksjoner på MJ videoer på Youtube.



MEDIA
TV2 TV2 VG DB TV2 R24 SvD Smp DN SvS TV2 VG DB

onsdag 24. juni 2009

Står du på listen til Siv?


Siv lover at dersom hun får muligheten skal Krekar være i forvaring før 100 dager er gått. Jeg er litt usikker på om hun klarer å rasere rettsstaten på SÅÅÅ kort tid, men skremt blir jeg jo allikevel. Hvem andre står på denne listen egentlig? Tidligere har det jo skint gjennom fra flere Frp politikere at de "følger med" på enkeltpersoner i dette landet, bla endel i departementene, fagorganisasjoner osv...... står du på en liste du ikke vet om?

Utspillet kan selvsagt også tenkes å ha en annen hensikt- nemlig å blidgjøre velgerne samtidig som man slipper en svak regjering sammen med Høyre. Det sier seg selv at et ansvarlig parti som Høyre ikke kan følge en politikk hvor man bruker juridisk forvaring av personer som har vært gjennom rettssystemet i valgkampen. Kanskje SIv har forstått selv også nå, at politikken hennes passer bedre i opposisjon enn der man faktisk må ta reelle hensyn til følgene av den?

Oppdatering 25.6
Nå har Brynjar Meling blitt dratt frem også, herlig..... og Erna Solberg har som forventet tatt avsyand fra denne type valgkamputspill.


MEDIA
TV2 DB DB DB TV2