mandag 15. februar 2010

Vinn DEXTER sesong 1 på DVD gratis konkurranse


Dexter er en amerikansk TV-serie som sendes på Showtime. Serien hadde premiere i USA den 1. oktober 2006, og handler om seriemorderen Dexter Morgan som også jobber som kriminalteknisk blodekspert for Miami-Metro-politiet. Hovedrolleinnehaver er Michael C. Hall, bedre kjent fra TV-serien Six Feet Under, som sendes på NRK.

Ser vi bort fra humorserier ala How I met your mother, Kongen av Queens, Simpsons, Futurama mflsom ser litt sporadisk har jeg siste par årene egentlig ikke fulgt så mange serier utenom SOPRANOS -som jo er helt genial! Men etter flere anbefalinger fant jeg ut at jeg måtte bare prøve DEXTER også- siden jeg allere var inne og handla liksom. Vær obs på tilbudet hos CDON - når du handler for over 100,- får du en serie til 99,- altså 2 sesonger for 330 spenn inkl. frakt- det er fine ting. Det er og blir bedre å ha kvalitetsprogrammene i hylla enn på en harddisk!

Her finner du sesongene hos CDON:
SESONG 1
SESONG 2
SESONG 3
SESONG 4

Jeg begynte å se første sesong på søndag, i en temmelig redusert tilstand så å si..... og klarte ikke gi meg! NAtt til onsdag kl 03 var jeg ferdig med sesong 1, etter 2 trøtte dager på jobb og mange timer med GOD underholdning! Gleder meg allerede vilt til sesong 2 som allerede er bestilt og på vei i posten!

12.02.2010 KONKURRANSE
I min iver klarte jeg selvsagt å bestille feil og fikk idag (2 dager fra ordre til levering-nice) nok et eksemplar av Sesong 1 i posten. Snill som jeg er lager jeg derfor en kjapp konkurranse hvor vinneren får Sesong 1 på DVD i posten :)

Konkurransen er enkel- post en kommentar til dette blogginnlegget hvor du i EN setning forklarer hvorfor DU bør vinne. Setningen SKAl inneholde ordet ELEFANT!!!

Frist for å delta setter jeg til neste lørdag, altså 20.februar kl 23:59- husk å legge igjen link til nettside, mailadr eller lignende slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner :) Hyggelig om Dere sprer link til konkurransen men jeg setter ikke noe krav om motinnlegg osv.

NB:Dette blogginnlegget inneholder reklame.
NB2: Pga en URL-feil måtte jeg poste innlegget på nytt- jeg har tatt vare på de første 3 bidragene som kom før jeg endret linken.

MEDIA:
VG-Tv stjerne lei vektfokus
VG-HBo attraktiv for Hollywood
TV2-Paris på med rumpa opp
VG-Film&musikk via nettverk
VG-Dexter fikk Golden Globe

tv2 vg vg

AVSLUTTET
Vinner ble Slowmo (mail er sendt)