lørdag 13. juni 2009

Trusler mot ytringsfriheten

Så ser vi det igjen- nok en gang klarer en liten gruppe ekstremister å få masse oppmerksomhet pga sin kamp mot ytringsfriheten, ved å fysisk angripe sine meningsmotstandere. Og igjen er det ingen hemmelighet at det er elementer tilknyttet Blitz og Ders nære trosfeller som står midt i dritten med vold og hat på sinnet.

Riktignok må jeg her presisere at begrepet Blitz her blir brukt løselig- Blitz er en stor gruppe- mennesker som driver med vaffelsteking, radio, musikk, ungdommer som trenger en plass å gå mm... og så denne lille men dessverre åpenbart dominante kjernen/klikken da. De som angriper ytringsfriheten, bruker vold og ellers i god totalitær ånd mener at målet helliger middelet, sålenge det er deres mål og midler.
At resten av Blitz dras med ned i dritten må de nesten bare tåle, ettersom de åpenbart ikke evner/ønsker å distansere seg fra slike holdninger.

Gang på gang ser vi at denne klikken, som nok har tilbragt mer enn sunt er tid foran gamle SA videoer fra 30-tallet kaste stein og trampe på demokratiet og ytringsfriheten i Norge. (SA var forløperen til SS, først opprettet for å forsvare møtene mot militante venstreradikale.)

Nok er nok sier jeg, hvorfor skal vi tåle at kampen mot rasisme, for miljø, for medmenneskelighet og tråkkes ned i dritten av disse elementene?

Hvorfor skal vi frykte rasisme når det er de andre som kaster stein og spytter?

AKTUELL MEDIA

VG DB

torsdag 11. juni 2009

CallOfDuty-Nye baner idag, nå med kjapp anmeldelse!





HAr knappt fått tid til å bli lei av de forrige 3 banene så kommer det nye- veldig bra! På 4èn ble det pinlig lite nye baner, med CoD5 har jeg storkost meg siden jeg fikk spillet :)

Har aldri forstått dette Zombie-greiene da, noen som tar en kjapp forklaring på det? Hvor går jeg i zombie-modus liksom?

Ikveld blir det killing-time vet jeg!

Kjapp anmeldelse av banene:

SUB-PEN
U-båt base man kjemper i her. Minner om t-banestasjonen i forrige p utvidelse, men lysere. Virker spennende, fin plass for bettyene mine ja :)

Corrosion:
Fabrikk, både innendørs og utendørs, flere etasjer. VAnskelig bane men morsom på første inntrykket. her er det nok raske våpen (og hagler?) som gjelder. VAnskelig å bli kjent med men det kommer nok.

Banzai:
Krembane!!! Minner endel om cliffside men større og mer variert- mer tunneller og bygninger. MAn kjemper på begge sider av en bro over et juv- gjemme seg i fossen blir nok en slager... gidder ikke skrive mer, vil spille BANZAI!


***************AKTUELLE LINKER***************
TV2-trailere
Spill.no

tirsdag 9. juni 2009

Britney toppløs- jippi?



PR-stunt eller ikke spør mange seg. Åpenbart det første vil jeg si,bildene relativt uskyldige kontra "ups jeg glemte trusa IGJEN" føljetongen fra noen år tilbake og "frøken" Spears er nok veldig klar over PR-effekten her. (Jeg har lagt ved et av de mest anstendige bildene her for å spare dere sarte lesere.)

Hele greia er både tåpelig og patetisk og åpenbart beregnet for et hyklersk pietistisk USA- noe som vel borger for suksess over dammen om ikke annet.
Når en hel nasjon kan gå bananas over en tildekket pupp (SuperBowl "glippen" til JAnet JAckson) ligger ikke listen veldig høyt for hva som skaper furore.

Til dere som vurderer å ta "jobben" med å søke opp resten av bildene på nett- de er egentlig ikke verdt det annet enn som "kjekkt å ha", men det kan vel også være bra... men dette kommer 8 år for sent Britney!

TV2- Britneys ide med toppløsbildene
Britneys-burlesk sirkus
Britney Burlesk-Video

Dansegutter

mandag 8. juni 2009

EU-parlamentet - med et tøysevalg

I helga har over 300 millioner av EU-borgere hatt mulighet til å velge representanter til EU-parlamentet. Her tas stadig flere viktige avgjørelser for EU borgerne, som direkte innvirker på deres hverdag. Allikevel vet store deler av EU-borgerne ikke engang at det er valg, og enda færre gidder stemme. Valgdeltakelsen er faktisk så lav at det for meg virker som om EU burde gå seg selv nøye i sømmene. For når EU parlamentet fylles opp opp med en ikke neglisjerbar andel representanter som vil oppløse EU, eller ihvertfall redusere makt, innflytelse og utvidelse- da er det noe spinnhakkande galt. EU-parlamentet har forøvrig 736 seter, antall seter er justert etter folketall- Tyskland har følgelig flest med 99 mens f.eks Danmark som er litt større enn Norge har 13.

Radikale fra både venstre og høyre, samt representanter fra små miljøpartier, svenskenes sympatiske(?) Piratparti (ThePirateBay-fans mfl) og britiske unionsmotstandere er blant de som neste årene kan kose seg med fin lønn og avgjøre hverdagen til flere hundre millioner mennesker.

Norge har også fått en representant- Fransk-Norske Eva Joly (mest kjent for å ha gjort en kjempejobb mot koorupsjon og så ha latt det gå til hodet på seg) ble valgt inn for et fransk miljøparti- gratulerer. Hennes kampsak- fjerning av skatteparadiser kan bli en viktig seier for både miljø og rettferdighet.

Piratpartiet
DB VG VG TV2 VG DB