fredag 5. mars 2010

Ny fotballblogg

Fotballbloggen og Engelskfotball-bloggen flytter til ny adresse og med ny bloggplattform. Ny side blir hostet av SIRCON og er bygget på wordpress.org
Ny adresse er:
FOTBALLMORO.NO

Takker til alle som har fulgt meg her og håper Dere blir med meg over på nytt domene.

Takk til to sider som har vært til stor hjelp under arbeidet med ny side
Webforumet
Norskeplugins

tirsdag 2. mars 2010

BadCompany2: Kjapp anmeldelse av demo



EA/DICE går i strupen på CAll of Duty:Modern Warfare 2 med dette spillet- ifølge dem selv ihvertfall.... og skal vi dømme etter kvaliteten og antall spillere på demoen har de et poeng!!!
XBOX LEGG GRATIS DEMO TIL NEDLASTING HER

Jeg har spillt demoen litt nå (xbox) og må bare si-HERLIG! Bra grafikk, bra lyd og som alltid fett med kjøretøy man kan herje med! Eneste aberet er at jeg suger MAKS foreløpig og har en killratio på 0.2 eller noe sånt tipper jeg hehe :)

SE TRAILER HER

Demoen avsluttes ca 25.februar, spiller kommer ca 4.mars (Norge)
Spillet kan forhåndsbestilles hos cdon.no her:
XBOX
PS3
PC



MEDIA
VG-betale for demoer?
vg VG-Heavy RAin
VG-store HALO forventinger
VG-nervøs før "Heavy Rain"
VG-Fable på vei
VG-Microsoft med spilldatoer
klikk-BAttlefield 1943
VG-Bioshock2
VG-Ghost Recon på vei

ModernWarfare2: Kjapp anmeldelse av MP

Liten update 02.03.2010
Har en Kill/Death Ratio på 0.93, satser på å passere 1.0 snart :) Beste killstreak 19 :)

VG-Anmeldelse "God of War 3"
VG- Kåring, årets beste spill 2009



Da er man igang med MW2- man har kommet noen levels opp og fått laget egne våpenklasser. Alltid gøy. Killstreaks er oppnådd-spennende med harriers, helikoptre, våpendropp osv. Predatormissile er rått-med flaks tar du 3-5 på en sånn selv om 1-2 er det vanlige :)

Design/Layout:
Menyen suger balle. Jeg synes COD5 menyer er både mer behagelig og intuitiv å manøvrere i. Ingen stor sak, men litt skuffende med den tynne "åj dette er moderne" layouten.

Logge på:
Mer tidkrevende enn både COD 4 og 5 for meg, men litt usikker på hvorfor- . HAr uansett logget på problmefritt etter maks 4-5 minutter hver gang, men som oftest har det gått mye raskere. Stort pluss for at ved dårlig host prøver spille å bytte host før runden avbrytes. (EDIT: Påloggingen går mer smertefritt nå enn første dagene)

Begynne å spille:
Forvent juling. Mye juling. Kommer man som meg direkte fra COD5 er dette bokstavelig talt en ny verden. Det hagler beskjeder, oppnådde challenges osv osv. Ikke bli drept, skyt de andre er grei målsetning som alltid. Det er inferno men det er gøy. Jævlig gøy.

Banene:
Varierte, detaljrike, vanskelige, uoversiktlige- jævlig bra rett og slett. Du kryper i snø, sand, tunneller-oppå hustak, inni fly...... Detaljnivået blir bedre for hver eneste versjon, det begynner bli sinnsykt bra.

Våpnene:
Kan være litt vanskelig å se forskjell på de, men klassene er jo greit oppdelt- jeg oppretter en klasse for hver av de og skreddersyr med perks og equipment. Jeg liker håndganater og stopping power!!!! Etterhvert som man spiller får man favoritter som ikke alltid passer emd andres, og det er bare gøy :)

Konklusjon: 9/10
Dette ble veldig kort- er jo såvidt igang- håper dere legger inn kommentar på DERES førsteinntrykk av spillet.

Spillet kan kjøpes HER



MEDIA
vg vg vg vg vg VG-MAg anmeldelse
vg TV"-Rekordsalg av spill 2009
vg vg vg vg vg