lørdag 16. mai 2009

Rybak tjuvstarter 17.mai med seier!

Allerede etter 8 lands stemmer er Rybak så overlegen at alle ser at det blir seier- gratulerer :)


Fulgt med litt innimellom siden jeg nå allikevel har dagen derpå og har det litt fælt, og Norge var faktisk klart best etter min mening.

http://www.vg.no/musikk/grand-prix/artikkel.php?artid=543259

http://www.vg.no/musikk/grand-prix/artikkel.php?artid=553274

Og selv om jeg anser mulighenetn for at jeg ser MGP neste år også som relativt liten, retter jeg allikevel en bønn om å bhtte ut den overstressa, masete og pesete dama som plaget oss under dagens sending...

fredag 15. mai 2009

Fest eller ikke, det er ihvertfall fredag!

Så sitter man her med samme vanlige helgespørsmålet- skal man drikke og ha det gøy, eller spare litt peng og kjede seg. Med en relativt dyr reise nær forestående burde jeg vært fornuftig (jeg er visst så gammal at jeg skal være det) og holde meg hjemme. Nyte finværet, lage noe god mat og pleie kropp og sjel.

Muuuulig altså. Absolutt ikke umulig. Det er også mulig jeg finner noen andre som ikke er daugamle eller puddinger, kjøper en Turboneger -billett og har det gøy heller. Meget muuuuulig.

Det kommer antageligvis enten pizza-oppskrift eller konsert-anmeldelse i neste blogginnlegg.....


torsdag 14. mai 2009

Natural Born Killers-filmanmeldelse



NATURAL BORN KILLERS
Action

Woody Harrelson og Juliette Lewis-kanskje historiens beste-og verste kjærlighetsforhold i en og samme film. Skuespillerne er fantastiske, man føler med dem, man heier på dem, man forakter dem..... og at Robert Downey Jr og Tommy Lee Jones er med drar ikke kvaliteten ned. Det kunne ikke vært bedre skuespillervalg til denne filmen. Har Tommy Lee Jones noengang ikke levert varene i en film? Nå kommer jeg på at jeg må se COBB igjen...

Filmen er en voldsorgie fra start til slutt- men hvorfor? Filmen var-og er meget omdiskutert. Er dette ren voldsglede, umoralsk og skyld i utallige voldshandlinger? Eller er det media som bør se filmen to ganger, er det media Oliver Stone retter en finger mot? Er mediakritikken kun en unnskyldning for volden, er dette samfunnskritikk eller umoral?

Stone has continually maintained that the film is a satire on how serial killers are adored by the media for their horrific actions and that those who claim that the violence in the movie itself is a cause of societal violence miss the point of the movie.

Vel-for å være helt ærlig- I dont give a føkk..... glimrende underholdning fra den geniale åpningsekvensen til den åpne slutten.

Har du ikke sett denne, bit deg selv i venstre lillefinger som straff og KJØP DEN!!!
Terningkast: 6

Sitater:

Mickey: Mister rabbit says, "A moment of realization is worth a thousand prayers."
--
Son: What the hell is that?
Father: A bitch out of hell, son. Take a run at her kiddo!
--
Mickey: Well- I`m just a Natural Born Killer....

Zlatan til Barca?

Ryktebørsen går varm for tiden, og det er spesielt et forestående presidentvalget i Real Madrid(blæh!) som åpner for spekulasjoner, løfter og generelt tullpreik. Zlatan er en av spillerne som jevnlig har blitt koblet til hovedstadsklubben, ikke uvanlig for gode spillere med stort ego og høy lønn forsåvidt. Men idag dukker det opp et spenstig rykte- Zlatan vil personlig helst til Barcelona han, og er villig til å gå ned i lønn for det.....

Nå er det selvsagt alle fotballspilleres våte drøm å spille for Barcelona og høre hymnen på Nou Camp men dette stiller jeg meg allikevel tvilende til. For det første er jeg noe tvilende til at Zlatan er villig til å gå ned i lønn.... og så er jeg VELDIG tvilende til hvorvidt jeg vil ha klysa på "mitt" Barcelona! Nå vinner vi 2-3 trofeer etter å ha fått spillere som Ronaldinho og Deco ut dørene- fantastiske spillere, men ingen er større enn klubben i Barcelona... da blir det feil å hente inn mannen som har bildet sitt ved "ego" i ordboka.


Kilden er riktignok ikke helt troverdige Gazzetta Dello Sport, som i mars hevdet Barca skulle hente Zlatan for 500 millioner PLUSS Samuel Eto, toppscorer i primera...hehehe :)



Mer om nyheten:
http://msn.tv2sporten.no/fotball/england/article2732067.ece

onsdag 13. mai 2009

Barcelona på vei mot The Treble!


Idag tok Barcelona et langt skritt mot The Treble når de sikret seg seier i den spanske cupen med en overbevisende 1-4 seier mot Athletic Bilbao. AB sjokkåpnet med et raskt mål, men utover kampen ble det ingen tvil etterhvert om hvor seieren skulle havne. Med ligaseieren langt nedi lomma allerede er det bare et lite ukjent engelsk lag fra Manchester som kan hindre The Treble for katalanerne.

Barcelonas mål ble scoret av Toure, Messi, Bojan og Xavi :)

Redd Katie Holmes!

Det kunne vært et lite eventyr- den vakre unge jenta som fikk sin prins. Riktignok var Katie Holmes knapt pottetrent når Tom Cruise slo gjennom på filmscenen men hey- this is Hollywood. Men det potensielle eventyret har blitt til noe stygt og usunt. Den tidligere smellvakre Katie ser mer og mer ut som et vrak. Nå er det riktignok vanlig at småbarnsforeldre blir litt dradd i ansiktet og får litt poser under øynene men vi snakker ikke om folk som har to jobber for å få betalt regningene her akkurat.


BILDE AV KATIE HER


Hva har skjedd? Jo- Tom Cruise har skjedd- en av scientologiens yppersteprester har bragt et offer til alteret, og soler seg i lyset fra stearinlysene. Hvor lenge kan han klare seg på sjarm, penger og gamle suksesser? Jeg frykter det blir lenge...

Genial videotjeneste


Youfish.no er en videotjeneste for sportsfiskere/friluftsinteresserte som driftes av www.fiskersiden.no


Man kan laste opp de fleste filformater og begrensningen er på 100mb pr film som selvfølgelig blir konvertert. Når man laster opp en film bruk en beskrivende tittel og legg til matchende tagger til filmen. Handler den feks om laksefiske med flue skriver du laksefiske, fluefiske som tags. Legg gjerne inn et par tags på engelsk også. Etter filmen er lastet opp og konvertert kan man også gå inn i etterkant og velge andre thumbnails til filmen, man kan legge til mer data, feks hvem som har laget den, når, hvor, filmet med etc.

Filmer som lastet opp skal kun inneholde de gitte kategorier, laster noen opp noe upassende blir man suspendert uten advarsel og ip ban blir gitt på brukere slik at man ikke kan bruke tjenesten, ei komme inn på siden. Vi ønsker at alle bidrar til at siden holdes ren for uønsket materiale så bruk rapporterings tjenesten om du kommer over en film som ikke er egnet.

Når det er sagt; last opp filmene deres folkens!!!

www.youfish.no er tilgjengelig på alle større språk, inkl engelsk (siden er satt opp emd engelsk som startspråk) , tysk, spansk, italiensk, russisk, kinesisk og norsk :)

tirsdag 12. mai 2009

Nok kvinnfolk nå Rybak

Vårt GP håp (for de som bryr seg noe særlig om denslags da) har visstnok vært i det religiøse hjørnet idag, og vært og tent lys for sine nærmeste.
HALLELUJA RYBAK

Vel og bra, men hva er det med gutten og disse damene? Den stakkars eksdama får jo ikke fred, og det kan ikke være særlig morro for hennes nye mann å få denne eksen og hans tåredrypp trødd inn i ørene samme hvor han er. Man slipper ikke unna Fairytale for tiden for å si det sånn. Og nå er det visstnok en ny dame. Ja visstnok er ikke dette heller noe håndfast da, det er visst ikke året for kjærlighet dette, men han vil gjerne ha henne med videre i livet. Cry me a føkking river Rybak, konsentrer deg om tiden i sola du heller.

Opp 2 kg-HURRA!


Ikke alle jubler over å ha lagt på seg noen kilo..... kanskje flere burde lære noe her?


En av de store norske idrettsheltene internasjonalt (ihvertfall på god vei til å bli det) Cecilia Brækhus jubler over å ha lagt på seg to kg. Den meget veltrente og flotte dama har stikk mot sedvane i boksing lenge vært noen kilo under maksgrensen for sin vektklasse, og slikt taper man på i ringen. Hun vant VM-titlene i profesjonell boksing i weltervekt i World Boxing Association (WBA) og World Boxing Council (WBC) mot danske Vinni Skovgaard for to måneder siden.

Mandag om snaue 14 dager er hun på plass i den finske hovedstaden for å forsvare VM-titlene sine for aller første gang.

- Det kommer til å bli en underholdende og morsom kamp mot Amy Yuratovac. Hun har vunnet alle de seks seirene sine på knockout, men også tapt to kamper, forteller Brækhus.

Manneblogg ønsker Cecilia lykke til :) og ønsker seg flere damer av samme kaliber....

The Simpsons-Maggie snakker



Maggie er det yngste medlemmet av «The Simpsons»-familien. Hittil har hun kun sagt ett ord: «Daddy». I episoden «Lisa's First Word» fra 1992 er det Elizabeth Taylor som har stemmen hennes

Og det er visstnok Jodie Foster som får æren av å føre henne i tale så å si :) Den bortimot uendelig populære TV-serien bringer oss stadig nye historier vi kan kose oss med.

Maggie Simpson har for øvrig snakket enda en gang tidligere. I Halloween-episoden «Treehouse of Horror V» fra 1994 viser det seg at Maggie er et romvesen. Med en mørk alien-stemme sier hun: «This is indeed a disturbing universe». Alien-stemmen tilhører James Earl Jones.

Figuren er ingen normal baby. Maggie har blant annet skutt Mr. Burns, og har også andre ganger reddet familien sin fra trusler. Hun har dessuten vist seg som engasjert i babyspørsmål tidligere. I en episode arrangerer hun en aksjon for å redde smokkene som barnehagebestyreren har gjemt.

Fansen har mye å glede seg til :)

mandag 11. mai 2009

Modern Warfare 2

Nå har det kommet enda mer teaser-materiell knyttet til Modern Warfare 2. (Legg merke til at de nå har kuttet "Call of Duty" foran Modern Warfare navnet for å markere skillet).

MER OG TRAILER HER

For min del er jeg noe mer begeistret for 2.vk. scenarioer enn helikoptre og ak-47 men man kommer ikke utenom at COD4:Modern Warfare var et glimrende spill!
Muligheten til å dykke høres heller ikke dum ut.

Men foreløpig har jeg mer enn nok med å kick-ass i nye mappacken til World At War!

søndag 10. mai 2009

Budweiser - øl for kjennere


Mye dårlig kommer fra USA- et hederlig unntak er Budweiser. Et lett, lyst øl- perfekt til varme sommerdager, lange vorspiel eller rett og slett til maten.

PErfekt i den nye isbaren i Oslo- les om den her :) Cool!!!

Budweiser eller "Bud" er en liten institusjon i USA, og en av tingene de er kjente for er et STORT markedsføringsbudsjett..... noe som bla har resultert i en laaaang rekke reklamefilmer av båder seriøs og humoristisk type... her er et par gode- skål :)





By Request- SPUDS!!!




MEDIA
vg TV2 TV2 VG

Husk at du kan se gratis fotball, tennis, golf, basketball, volleyball og mer hos UNIBET ved å registrere deg. Registrering er gratis.

Noen bilder jeg er fornøyd med

Kanskje mitt beste bilde på mange måter? Litt flaks skal man ha- når man er mye ute og kameraet er på plass dukker det av og til opp fantastiske motiver nærmest av seg selv :) Legg merke til torsken på grunna i forgrunnen der


Her er en personlig favoritt- morgentåken er akkurat i ferd med å tape for solen, og brygga til høyre i bildet er prikken over den berømte ièn for min del.



Høst- nakent og kaldt, samtidig fargerikt og varmt. Et av mine personlige favorittbilder dette :)




Nå må jeg se om det er noen mulighet til å lage fotoalbum her på blogspot- dersom noen kan det tar jeg gjerne innspill i kommentarfeltet. Også kritikk/kommentarer/skryt osv mottas selvsagt med takk.

Barcelona kan avgjøre selv!




Med Real Madrids 3-0 tap for Valencia igår kan Barcelona avgjøre serien alene med seier mot Villarreal ikveld- og katalanerne er nok lystne på å ta serien fortest mulig mtp cupfinal og CL-finale i løpet av de neste 17-dagene.

The treble for BArca er ikke langt unna!

Villarreal ligger 1 poeng bak den viktige 4.plassen, som Valencia innehar. Opp til Sevilla på 3.plass er det 5 poeng, og det blir nok for tøft for Villarreal. (Malaga 51, Deportivo 53, og Atletico 55 er også innblandet i kampen om 4.plassen) Uansett har begge lag mye å spille for.

Her er BArca-troppen:

Valdés, Pinto, Jorquera,
Alves, Puyol, Caceres, Victor Sanchez, Pique, Sylvinho, Abidal,
Touré, Keita, Busquets, Xavi, Iniesta, Gudjohnsen,
Hleb, Bojan, Messi, Eto

VAnseklig å spå laget, men ser ikke bort fra at firsvarsfireren i CL finalen- antageligvis Puyol-Pique-Caceres-Sylvinho drilles allerede i denne kampen.

Tevez gir Sir Alex fingern

SAKEN

Dette forstår jeg ingenting av SAF. Tevez har en fantastisk kombinasjon av arbeidsvilje, teknikk og avslutningsegenskaper. Mtp at 3 av de andre på topp er spillere som mangler minst en av delene (Berbatov spesielt) er det vankelig å forstå hvorfor du ikke forlenger med Tevez straks. Du kan jo hive unna noe gammelt vrakgods for å rydde plass, som Giggs.