tirsdag 19. mai 2009

Metallica- Guitar Hero

Siste års svøpe på vorspiel slår til med ny band-dedikert utgave. Dette er den andre bandutgivelsen av «Guitar Hero», den første var en Aerosmith-utgave. Vi kan forvente oss samme irriterende problemer med mer enn 3 fingre, unødvendig stopp i musikken på vorspiel og geenrell irritasjon-som for de andre utgavene altså. Dog høres det fetere ut å ikke få til metallica enn å ikke få til det meste annet tross alt. '

her er en kar som får det til.....

mandag 18. mai 2009

Norsk Simpson episode :)

VG-Simpsons feirer 20 år
Denne gleder jeg meg virkelig til- etter en kornkatastrofe(?) i Ogdenville invaderes Springfield av norskættede. Noe som bla resulterer i at Moe`s serverer Akevitt, med de følger vi kan håpe på av det :)

Matt groenings norske aner er vdien kjent, og har også tidligere gitt Norske referanser/hentydninger i serien, bla "Skrik" scenen som mange nok husker :)

Homers hyllest-sang til øl :)

Bedre tilbud til skoleflinke

I en stortingsmelding som kommer neste måned, vil kunnskapsminister Bård Vegar Solhjell (SV) gå nye veier for å sikre utfordringer for de flinkeste, skriver Aftenposten.

Jaggu på tide vil jeg påstå. Riktignok skal man være obs på faren for et delt skolesystem med vinnere og tapere, hvor alle ressurser legges mot vinnerne. (Et problem de sliter voldsomt med i USA bla)
Men det er et stort gap mellom dette og det å gi de flinkeste utfordringer som kan stimulere, kontra "ekstrasett med oppgaver" som altfor ofte har vært løsningen.

At alle skal ha like muligheter trenger ikke bety at alle skal gjøre det samme.

søndag 17. mai 2009

3 favoritt Metallica sanger

Å kåre "de beste" sangene til Metallica er selvsagt en umulig oppgave, men jeg gjør dog et forsøk. Når jeg sier Metallica mener jeg selvsagt pre-1991, det etterpå er stort sett rubbish som Dere vet. Alternative valg-med en linje om hvorfor selvsagt tas gjerne imot i kommentarfeltet :) Jeg kommer muligens tilbake med mer på dette da jeg sitter med en følelse av å ha utelatt snager jeg ikke ville utelate... :)

1. One
Denne er epic rett og slett..... langvarig uten å bli dryg, melodiøs dog hard, og med tekst man kan lytte til og tenke over.



2. Master of Puppets
Er "One" cslassic er ikke denne langt bak- mer aggressiv og raskere enn "One", dette er Thrash-Metallica på sitt beste. PUPPETMASTERS!!! Videoen er en FANTASTISK LIVE-versjon fra 1989, Seattle. Må sees/høres!



3.Harvester of Sorrow

Som alle som har vært på konsertt med Metallica vet- dette er en JÆVLIG bra LIVE låt og havner på pallen ene og alene av den årsak, selv om sangen fint tåles i kjelleren også. Videoen jeg har valgt er -igjen- fra den fantastiske 1989 Seattle konserten til Metallica. Skulle ha vært der...