mandag 18. januar 2010

Youfish- fiskevideoer på nett


Youfish.no er en videotjeneste for sportsfiskere/friluftsinteresserte som driftes av www.fiskersiden.no


Man kan laste opp de fleste filformater og begrensningen er på 100mb pr film som selvfølgelig blir konvertert. Når man laster opp en film bruk en beskrivende tittel og legg til matchende tagger til filmen. Handler den feks om laksefiske med flue skriver du laksefiske, fluefiske som tags. Legg gjerne inn et par tags på engelsk også. Etter filmen er lastet opp og konvertert kan man også gå inn i etterkant og velge andre thumbnails til filmen, man kan legge til mer data, feks hvem som har laget den, når, hvor, filmet med etc.

Filmer som lastet opp skal kun inneholde de gitte kategorier, laster noen opp noe upassende blir man suspendert uten advarsel og ip ban blir gitt på brukere slik at man ikke kan bruke tjenesten, ei komme inn på siden. Vi ønsker at alle bidrar til at siden holdes ren for uønsket materiale så bruk rapporterings tjenesten om du kommer over en film som ikke er egnet.

Når det er sagt; last opp filmene deres folkens!!!

www.youfish.no er tilgjengelig på alle større språk, inkl engelsk (siden er satt opp emd engelsk som startspråk) , tysk, spansk, italiensk, russisk, kinesisk og norsk :)


TV2
VG-Norge og Eu enige om makrellkvoter
http://www.tv2underholdning.no/hjelperdeg/-populaer-fisk-fores-med-dritt-3118473.html
TV2- hai på isen