tirsdag 12. mai 2009

The Simpsons-Maggie snakker



Maggie er det yngste medlemmet av «The Simpsons»-familien. Hittil har hun kun sagt ett ord: «Daddy». I episoden «Lisa's First Word» fra 1992 er det Elizabeth Taylor som har stemmen hennes

Og det er visstnok Jodie Foster som får æren av å føre henne i tale så å si :) Den bortimot uendelig populære TV-serien bringer oss stadig nye historier vi kan kose oss med.

Maggie Simpson har for øvrig snakket enda en gang tidligere. I Halloween-episoden «Treehouse of Horror V» fra 1994 viser det seg at Maggie er et romvesen. Med en mørk alien-stemme sier hun: «This is indeed a disturbing universe». Alien-stemmen tilhører James Earl Jones.

Figuren er ingen normal baby. Maggie har blant annet skutt Mr. Burns, og har også andre ganger reddet familien sin fra trusler. Hun har dessuten vist seg som engasjert i babyspørsmål tidligere. I en episode arrangerer hun en aksjon for å redde smokkene som barnehagebestyreren har gjemt.

Fansen har mye å glede seg til :)

2 kommentarer:

  1. hehe blir aldri lei simpsons :)

    SvarSlett
  2. Nei det er utrolig hvordan de klarer holde det morsomt og samfunns"orientert" år etter år :) Er det 20. sesongen eller noe mon tro?

    SvarSlett