torsdag 14. mai 2009

Natural Born Killers-filmanmeldelse



NATURAL BORN KILLERS
Action

Woody Harrelson og Juliette Lewis-kanskje historiens beste-og verste kjærlighetsforhold i en og samme film. Skuespillerne er fantastiske, man føler med dem, man heier på dem, man forakter dem..... og at Robert Downey Jr og Tommy Lee Jones er med drar ikke kvaliteten ned. Det kunne ikke vært bedre skuespillervalg til denne filmen. Har Tommy Lee Jones noengang ikke levert varene i en film? Nå kommer jeg på at jeg må se COBB igjen...

Filmen er en voldsorgie fra start til slutt- men hvorfor? Filmen var-og er meget omdiskutert. Er dette ren voldsglede, umoralsk og skyld i utallige voldshandlinger? Eller er det media som bør se filmen to ganger, er det media Oliver Stone retter en finger mot? Er mediakritikken kun en unnskyldning for volden, er dette samfunnskritikk eller umoral?

Stone has continually maintained that the film is a satire on how serial killers are adored by the media for their horrific actions and that those who claim that the violence in the movie itself is a cause of societal violence miss the point of the movie.

Vel-for å være helt ærlig- I dont give a føkk..... glimrende underholdning fra den geniale åpningsekvensen til den åpne slutten.

Har du ikke sett denne, bit deg selv i venstre lillefinger som straff og KJØP DEN!!!
Terningkast: 6

Sitater:

Mickey: Mister rabbit says, "A moment of realization is worth a thousand prayers."
--
Son: What the hell is that?
Father: A bitch out of hell, son. Take a run at her kiddo!
--
Mickey: Well- I`m just a Natural Born Killer....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar