lørdag 13. juni 2009

Trusler mot ytringsfriheten

Så ser vi det igjen- nok en gang klarer en liten gruppe ekstremister å få masse oppmerksomhet pga sin kamp mot ytringsfriheten, ved å fysisk angripe sine meningsmotstandere. Og igjen er det ingen hemmelighet at det er elementer tilknyttet Blitz og Ders nære trosfeller som står midt i dritten med vold og hat på sinnet.

Riktignok må jeg her presisere at begrepet Blitz her blir brukt løselig- Blitz er en stor gruppe- mennesker som driver med vaffelsteking, radio, musikk, ungdommer som trenger en plass å gå mm... og så denne lille men dessverre åpenbart dominante kjernen/klikken da. De som angriper ytringsfriheten, bruker vold og ellers i god totalitær ånd mener at målet helliger middelet, sålenge det er deres mål og midler.
At resten av Blitz dras med ned i dritten må de nesten bare tåle, ettersom de åpenbart ikke evner/ønsker å distansere seg fra slike holdninger.

Gang på gang ser vi at denne klikken, som nok har tilbragt mer enn sunt er tid foran gamle SA videoer fra 30-tallet kaste stein og trampe på demokratiet og ytringsfriheten i Norge. (SA var forløperen til SS, først opprettet for å forsvare møtene mot militante venstreradikale.)

Nok er nok sier jeg, hvorfor skal vi tåle at kampen mot rasisme, for miljø, for medmenneskelighet og tråkkes ned i dritten av disse elementene?

Hvorfor skal vi frykte rasisme når det er de andre som kaster stein og spytter?

AKTUELL MEDIA

VG DB

4 kommentarer:

  1. Dette innlegget var svært uklart for hvem er du mener er mot ytringsfriheten? SIAN eller de som angrep dem?

    SvarSlett
  2. Det er ikke farlig å leke bohem i NORGE med de trygdeordninger vi har

    SvarSlett
  3. Du ahr rett, endret litt på første avsnittet.

    SvarSlett
  4. Det er ikke farlig å leke bohem i Norge nei. Hehe. Sant. Der har du en viktig del av problemet. Og de fleste av meningene er skapt i narkorus, vedlikeholdes i narkorus og utøves i en kombinasjon av narkorus og krigsånd(enklere å få krigsånden over seg når man står samlet). Det er uten unntak syrehuer, hasjrøykere, crackhuer, etc. Bekjemp narkotika på alle områder på full global skala og du blir ikke kvitt bare den onde kjernen av Sosialismen men også den onde kjernen av Islam. For den er styrt av mennesker som bruker narkotikapenger til sine formål, enten det er terror, rekruttering e.l.

    SvarSlett