onsdag 3. juni 2009

Sutreopposisjonen

Alle forstår at en opposisjon skal kritisere- det ligger i sakens natur at oppsosisjonen jobb er å overbevise velgerne om at de ville gjort en ebdre jobb hadde de hatt regjeringsmakt.

Men mistillitsforslaget mot Brustad er direkte pinlig for opposisjonen. For det første er Frp klart størst i opposisjonen- og de var for statens oppkjøp i Aker sfæren. Faktisk kunne nok ikke Frp vært med på mistillitsforlsaget i det hele tatt hadde det ikke vært for at Brustad har overtatt for DTA som hadde ansvaret når Frp var positive til dette.

Og siden vi har en flertallsregjering ligger det også i kortene at dette er et spill for galleriet- det er valgår kan vite. Det må bemerkes at Krf har vært imot dette fra starten av og således har sitt i behold.

Men er det noen som tror opposisjonen hadde gjort noe annet enn å klage hadde staten IKKE kjøpt seg inn i Aker?

Jeg tror - nei jeg vet- at da hadde opposisjonen i disse finanskrisetider ropt om mangel på handling, utflagging av kompetanse og arbeidsledige med AKer-kjeledresser i skapet...

Beklager H/Frp/Krf- jeg lar meg ikke overbevise. Vær bedre, ikke mer sutrete.
VG TV2
DB

9 kommentarer:

  1. Du driver kritikk på falske premisser, og desutten er det å redusere kritikk til sutring en billig hersketeknikk.

    Men poenget er at du blander kortene når d her fremstiller det som om det var pga av oppkjøpet i Aker i 2007, at Brustad pådro seg et mistillitsforslag. Det var det Brustad og regjeringen har gjort etter dette og i forbindelse med saken nå, at kritikken kom.

    Forøvrig tror jeg folk begynner å bli møkka lei av folk sutrer og klager og bærer seg over at andre sutrer. Dette er og blir en hersketeknikk og ikke en relevant gjendrivelse av noen som helst kritikk. Og at de rød-grønne stadig har tar sin tilflukt i denslags, det er en falitterklæring. Det er en erklæring om at man ikke har noe relevant å anføre til sitt forvar.

    SvarSlett
  2. Slutt å sutre så slipper vi andre å sutre over at det sutres.

    SvarSlett
  3. Det må da for faen være tillatt å påpeke at folk sutrer når de faktisk sutrer uten å bli beskyldt for hersketeknikk.

    Og, ja, opposisjonen sutrer KONSTANT! Strengt tatt skulle regjeringen stilt mistillitsforslag mot opposisjonen og funnet en ny, fordi dagens opposisjon er udugelig i absolutt ett og alt!

    SvarSlett
  4. Vi har ikke noen opposisjon i Norge idag, det er problemet. Vi har et seiøst høyre, et stort useriøst Frp og to minipartier i midten som ikke innser hvor nære de er å forsvinne fra det politiske kartet. Opposisjonben er så opptatt av å karre til seg stemmer fra hverandre at de ikke klarer å ha et realistisk alternativ.

    Det beste vi kan håpe på til valget er at Ap gjør de så br at de kan danne regjering uten Sv.

    SvarSlett
  5. Og sjefssutreren er Per Kristian Foss. Hver gang han åpner sin sure kjeft skammer jeg meg på hans vegne.
    Det siste utspillet ble direkte pinlig.

    SvarSlett
  6. PKF er vel en av garantistene for at det ikke er reelt med et H/Frp alternativ.

    SvarSlett
  7. For å gjere det enkelt:

    Er du altså fornøgd med måten regjeringa har brukt skattepengane dine på i dette tilfellet?

    SvarSlett
  8. Ja- ikke nødvendigvis fordi det har vært en genial investering, men fordi jeg foretrekker en regjering som aktivt prøver å bevare slike institusjoner under norsk kontroll, kontra H/Frp som vil selge fossefall, olje, laks og bestemora vår til høystbydende arabere eller russere.

    SvarSlett
  9. Fair nok standpunkt!

    SvarSlett