torsdag 4. juni 2009

Frp-kommunismen

At Frp hopper mellom ideologiene er ikke noe nytt, heller ikke at de tar populistiske standpunkt i media som ikke samsvarer med partiprogram. Men dagens reaksjoner fra Frp på pensjons/lønnsoppgjøret tar kaka.

Jeg er forsåvidt langt på vei enig i at pensjonsordningene burde være like for alle- man betalte det samme inn, fikk det samme ut-like mange år.

Men hvorfor i all verden mener Frp at dette skal være likt? Kan det muligens være fordi dette er noe som kommer OFFENTLIg ansatte til gode? Det må jaggu stikke djupt i hjertet til endel Frpère at sykepleiere, lærere mm har noe å se frem til etter at de har blitt noen og 60-år......

Hva blir det neste Frp, skal dere jobbe for å få bort bonusordninger, gaffel-timefakturering og frynsegoder i det private? Eller?


DB VG TV2

4 kommentarer:

  1. Hva er det du snakker om?

    Som alle andre store Norske partier så er FRP et sosial demokratis parti. Den store forskjellen ligger i hvor Liberal de er.

    Så ingen såkalt "hopper mellom ideologiene" som du så naivt skriver.

    Viss du hadde giddet å lest deg inn i hva du forsøker å kritisere så hadde du kanskje sett at;

    FRP vil:
    Ha et forutsigbart og langsiktig pensjonssystem.

    Gi de som ikke har opptjening gjennom yrkesaktivitet, en pensjon det er mulig å leve av.

    At AFP skal bygge på den opprinnelige intensjonen ved at den ivaretar sliterne.

    Kom deg bort fra PCn og ut i virkeligheten!

    SvarSlett
  2. Tullball Dee- jeg vsier bla til denne uttalsen fra Frp idag:
    "- Problemet er at ansatte i privat sektor i fremtiden vil få dramatisk dårligere pensjonsvilkår enn offentlig ansatte."

    Dette er jo bare tull- skal dette ha mening må jo Frp jobbe for lik lønn i offentlig og privat sektor også da- det e rjo ingen hemmelighet fra noen hold at en god pensjon har vært et av få virkemidler for å behodle medarbeidere i det offentlige. Når Frp mener f.eks sykepleiere heller burde jobbe for private til høyere lønn, med samme pensjon og emd utbytte til de private eierne kan man jo lure på hvor regnestykket en gang skal gå opp.

    Skal Frp påberope seg å stå for noe likhetsprinsipp får de stå for det da, ikke bare plukke det frem når det passer. (Les: Når det er offentlig ansatte det snakkes om)
    Man kan jo trekke parallellen til bonus for elderne, hvor Frp ifjor plutslig skulle inn og styre dettte, hvor de tidligere har vært rimelig klare på det motsatte.

    SvarSlett
  3. Sosialister er jo svindlere og bedragere. Feilene med disse bullshitterne over alle bullshittere er at de enten er for late eller for uredelige til å gidde å forholde seg til fakta. De dikter sin egen virkelighet utfra sitt eget forgodtbefinnende, og så gjelder det bare å svindle og bedra andre til å tro på det.

    SvarSlett
  4. Fint å se at nivået på høyresiden er der man forventer å finne det, enkelte ting kan man alltid stole på :)

    SvarSlett