tirsdag 23. februar 2010

Sylvi Listhaug- mørkebrun politiker fra Oslo by

Det bør henges opp plakater slik at naboer gjøres oppmerksomme på hvem de er og hva de har gjort. Man kan gjerne bruke mediene eller de kanalene man har. Det viktigste er å avverge at flere får ødelagt livet sitt, sier Frps sentralstyremedlem.

Hva skal du si Sylvi, når plakatene av uskyldige henger på stolpene rundtom? Hva skal de gjøre? Skal de henge opp plakater av de som hengte opp plakater? Eller skal de kanskje danner borgervern mot plakatopphengere? Og selvsagt skal dette bare gjelde de som begår overfallsvoldtekt, som er en veldig liten del av voldtektsstatistikken.Men overfallsvoldtekter begås svært ofte av ikke etnisk Norske, mens "vanlige" voldtekter som oftest begås av etnisk Norske.....

I Norge har vi et rettssystem som sier at man er uskyldig inntil bevist skyldig. Og er man skyldig så får man en straff-og så soner man straffen. Tror Frp bør være veldig forsiktig med å flytte på de grunnleggende rettsprinsippene. Man kan bli frikjent i en rettssak- det er verre å bli frikjent av samfunnet når plakatene av deg har hengt langs veien.

EDIT:
Og vi kan idag også lese at Sylvis partikolega på Stortinget, U.Knudsen mener man bør kunne kreve ikke-muslimske taxisjåfører.....

Ærlig talt, jeg trodde egentlig Frp hadde fått rydda unna de verste bygdetullingene og brunskjortene fra partiet jeg etterhvert.....

MEDIA
vg vg VG

20 kommentarer:

  1. Veldig bra skrevet, og jeg er enig med deg på alle punkter. Å få et samfunn hvor vi henger opp plakater over alle med uønsket adferd tror jeg ingen er interessert i, iallefall ikke om man evner å tenke litt lenger enn det de gjør i FrP.

    Hva med alle som er blitt offer for et justismord mhp falsk voldtektsanklage? Plakatoffrene vil bli langt flere enn voldtektsofrene, og man skal huske på at alle på en plakat har en familie, kanskje til og med barn. Det er disse man straffer, ikke gjerningsmannen. Eneste "positive" jeg kan se av en slik uthengningsstrategi må være at vi vil få flere selvmord blant overgripere. Men kanskje også blant de uskyldige anklaget.

    Av og til lurer jeg på hva som skal til av evner til helhetstenkning for å bli profilert FrP-politiker......

    SvarSlett
  2. Listhaug sier: "Jeg tør ikke å gå alene i Oslo sentrum når det er mørkt" Slapp av, Sylvi. Du har ikke noe å frykte. Så mørkt blir det nok aldri!

    SvarSlett
  3. Da må en henge opp plakater av Jens & Co. på alle stolper. Den gjengen har jo "vodtatt" hele Norge med sitt vanstyre.

    SvarSlett
  4. Det er helt klart at Frk. FrP for det første virkelig har tatt til seg en helt irrasjonell frykt. En personlig frykt. Noe hun burde jobbe med selv. Og eneste måten hun klarer å reagere er å skylde på alle andre. Å henge ut forbrytere kan virke som en god løsning, men ser man nærmere på det er det både poengløst og kontraproduktivt.
    For det første er tilbakefallsraten på voldtektsforbrytelse rundt 2 % i følge siste stortingsmelding. Og 0% for de som har gått i terapi. Til sammenlikning er tilbakefallet for narko-kriminalitet 80%. Det betyr at stort sett alle voldtekter begås av menn som ikke er tidligere straffedømt for voldtekt. Dermed kan man ikke vite hvem de er, og ikke henge de ut.
    For det andre, hvor mange kommer til å huske ett ansikt de har sett på en plakat når de går i byen? Jeg har nå sett bilde av Frk. Listhaug, me kommer neppe til å kjenne henne igjen om jeg går forbi henne på gata. Så den eneste effekten er å stigmatisere voldtektsdømte i sitt nærmiljø.
    Og her kommer 3 negative effekten.. De fleste voldtektsforbrytere er ikke seksuelt avvikende, men voldsmessig avvikende. Voldtekt handler om vold, ikke sex. Det stammer som regel fra mindreverdighetskomplekser og en følelse av isolasjon. Å isolere de ennå mer ved slik stigmatisering vil ikke gjøre noen ting tryggere, tvert imot.
    Men dette er jo typisk FrP-politikk: snakk først, få noen annen til å tenke.

    SvarSlett
  5. For det første vil det jo ikke bli hengt opp plakater av personer som er frikjent i en domstol, men de som er dømt ut ifra bevis, så poenget ditt med uskyldig inntil man er bevist skyldig blir feil å ta med i diskusjonen. for det andre så er det egentlig knekkende likegyldig hva vi som aldri har opplevd dette, eller ikke er i en risikogruppe har av motforestillinger.. Vi kan faktisk ikke sette oss i i hvordan det er.. MEN jeg kan garantere deg at den dagen du opplever at din datter, din venninne eller din mor blir utsatt for et slikt overgrep og du finner ut at vedkommende som gjorde dette bor i ditt nabolag og du aldri ble informert om dette, så skifter du garantert syn på saken.. Det er på tide å ta mere hensyn til offere (og potensielle offere) enn gjerningsmenn. Er du en overfallsvoldtektsforbryter eller pedofil, så skal du for pokker henges ut for alt og alle slik at du ikke får mulighet til å gjøre det igjen. Den dagen du valgte å ødelegge en (eller flere) personers liv, så frasa du deg retten til å ferdes fritt i gatene etter min mening.. Gjerne kombiner dette med kjemisk kastrering.. Det er ikke forbryterne som skal skjermes men alle oss andre.. Jeg skjønner ikke hvordan noen kan gå inn for å forsvare overgriperen og mener de må skjermes.. Dere gambler med andres liv og helse for å beskytte det jeg vil kalle avskum (politisk ukorrekt..jada.. jeg vet det)

    SvarSlett
  6. Det er veldig tydelig at dere ikke aner hva dere snakker om. Ut i fra hva dere sier så skal man ta mye mer hensyn til gjerningsmannen enn offeret og andre potensielle ofre! For å unngå at uskyldig dømte blir uthengt, er en måte å gjøre det på å kun henge opp plakater av de som er vaneforbrytere. Statistikken viser nemlig at de som utøver voldtekt har en ekstremt stor sannsynlighet til å gjøre det flere ganger, og de lar seg ikke kurere. Derfor heng opp plakater av de gjerningsmannen og lag en nettside hvor det er en geografisk overskt over hvor sedlighetskriminelle bor og hva de er ankalget for. På den måten får man også med de pedofile.

    SvarSlett
  7. Til anonym kl 11:09
    Man er ikke nødvendigvis skyldig selv om man er dømt alltid, det finnes dessverre mange tilfeller av justismord. Er ikke lenge siden en person ble frikjent for overgrep ahn var dømt for, flere år tilbake. Hva tror du plakater på stolpene hadde gjort med denne personen, og hans familie?

    SvarSlett
  8. Veldig enig med en ovenfor som sier FRP burde være svært forsiktig med å endre på rettsprinsippene her i landet. Men dette er jo ikke noe nytt fra FRP. De driver jo med slik utspillspolitikk hele tiden ala: "Send de ut"

    For meg virker det ikke som det er nødvendig med rettsak engang når de kommer med den typen utspill. Det er jo det samme med Mullah Krekar. De lover jo at han blir sendt ut, mens alle vet at vi ikke har mulighet til det.....

    "Stutumpartiet" ble det engang kalt. For de av dere som husker Stutum så forstår dere at det passer.....

    SvarSlett
  9. Det er bestandig slik at noen damer kjemper for at iikke sannheten skal komme frem. Og hvorfor? I dette tilfellet så er voldtektene beg¨tt av svartinger og mange norske damer elsker "sjokolade" pikk, uansett om det er kvinnelig politi, politikere eller hva de er...er egentlig enig i muslimene...de fleste vestlige kvinner er horer og asylmadrasser

    SvarSlett
  10. Hvorfor er det grunnen til at de forgriper seg som er viktig for noen?
    At de er voldsforbrytere og ikke ute etter sex er ravende likegyldig for den som blir utsatt for overgrepet.
    Seksuelle overgrep er fornedrige, og livsødleggende. Hvorfor skal man beskytte overgriperen når han "bare" var ute etter å føle seg tøff i 20 minutter?

    De 20 minuttene er nok til å legge en persons liv i grus. Possitive fremtidsutsikter gjøres om til et slit å gå ut av døren for å hente posten. Angst for å bevege seg "fritt" og så mye mer.

    Det må bli slutt på å beskytte de kriminelle.
    Ja takk til: Hardere straffer, raskere saksgang og beskyttelse av ofre.

    SvarSlett
  11. Til Metallian.
    NEI.. Det er ikke MANGE tilfeller av justismord.. Det er en helt feilaktig påstand du der kommer med. At det kan skje, har skjedd og sikkert kommer til å skje igjen er udiskutabelt, men det er altså ikke MANGE slike tilfeller som du her påstår.. Uavhengig av det så burde det faktisk være mulig å ha 2 tanker i hodet på en gang. Dette er et utspill fra en FrP politiker som ønsker å gjøre gatene tryggere.. Da bør man ta tak i utspillet ut ifra hensikten det kommer i og drite i om det er en Frp politiker som kommer med det.. Har det noe for seg ? Kan man ta utgangspunkt i dette utspillet, gjøre enkelte tilpasninger for å sikre at ikke uskyldige blir hengt ut, osv og ikke sette igang en masse svada om lettvinthet fra FrP og slakte utspillet basert på at det er FrP som kommer med det slik enkelte gjør her inne. Det er rørende hvilken omtanke enkelte har for grovt kriminelle, Mullah Krekar (som også av en eller annen grunn blir nevnt her, pedofile, osv.... Dere har tydeligvis aldri vært borti en tilsvarende situasjon, dere har NULL forståelse for de skadelidende, dere lever i en boble der man skal dulle og dalle med alt og alle til enhver tid. Man kan altså ikke løse alle problemer med koseprating og "dialog".. Av og til er det slik at det må sterkere krutt til.. Hitler kunne ikke stoppes via dialog, Saddam kunne ikke stoppes ved hjelp av dialog, Bin Laden kan ikke stoppes ved hjelp av dialog, en overfallsvoldteksforbryter stoppes ikke ved hjelp av dialog, pedofile stoppes ikke ved hjelp av dialog.. Slutt å sy puter under armene på svinene og gi dem straffer som merkes på kroppen, sperr dem inne, kast nøkkelen og dersom de absolutt skal slippes løs, la omverdenen få vite at her er det en potensielt farlig mann løs. Det eneste jeg ser her fra dere som er motstandere er et forsøk på latterliggjøring av forslaget med henblikk til uskyldig dømte, sonet sin straff osv.. Jeg kan ikke se at en eneste en av dere har noe som ligner på et forslag til hvordan man skal få slutt på disse overgrepene. Kom med noe konstruktivt.. Kom med et utspill.. Kanskje er det bedre enn Listhaug sitt utspill, men enn så lenge så er det kun hun som kommer med noen forlag og det er uansett bedre enn å sitte med hendene foldet i fanget og ikke gjøre noe (annet enn å kritisere de som forsøker).. Kom med løsningen da alle dere besserwissere..

    SvarSlett
  12. Men kjære deg, det er vel ingen vits i å komme med utspill i tide og utide. Jeg syns jeg ser det for meg hvis dette forslaget ble noe av: Damene på byen ser nøye på alle mannfolk når de er i byen, Oi, han der lignet på han på bilde... Blir jo ikke tryggere av dette vet du....

    Det jeg mente da jeg nevnte Krekar er at Frp alltid har er forslag. I Krekars tilfelle er det å sende han ut uansett. Også vet vi alle at det slett ikke ville vært tilfelle selv med Frp-regjering.....

    Disse forslaga kommer jo fra Frp hele tida -det ene mer desprat enn det andre, som f. eks Ulf Knudsen som vil melde seg inn i Facebook gruppa til de som vil ha en ikke-muslimsk taxi-sjåfør....

    Hva er det neste? Kastrere alle muslimske menn?

    SvarSlett
  13. Muhamed var pedofil.
    Muslimer tilber muhamed.
    Altså er de tilhengere av pedofili.
    Muslimer vil steine homofile.
    Alså er de imot mangfold og menneskeverd.
    muslimer vil fortie, ikke yttre.
    jeg vil derfor forbeholde meg retten til å kjøre muslimfri drosje.

    SvarSlett
  14. Jeg antar du holder deg unna katolske drosjer også da, siden den katolske kirke er en eneste stor pedofiliring?

    SvarSlett
  15. Nei men kjære deg anonym.. Ser at du fremdeles ikke har et eneste konkret konkret forlag til å få bukt på problemet med overfallsvoldtekt, pedofili, osv.. Det eneste du gjør er å rakke ned på forslag som kommer, forsøke deg på morsomheter rundt FrP politikere osv.. I tillegg så mener du altså at de som forsøker å komme med noen forslag skal holde kjeft bare fordi du er uenig med dem ??? Hva er dette for en latterlig holdning ? Kom med noe konstruktivt til debatten så skal jeg ta deg på alvor.. Og helt til slutt.. Det at damene ser nøye på mannfolk på byen og kanskje ser visse likhetstrekk med en de har sett på et slikt bilde gjør det ikke noe tryggere sier du.. Jo selvfølgelig blir det tryggere av den grunn.. Mannen (kanskje deg) får seg ikke noe på knaggen den kvelden, men det er faktisk ikke et hensyn man kan ta i en slik alvorlig sak.. Så at damen da tar valget å gå hjem sammen med sin venninne istedenfor å bli med deg (eller andre som er på sjekkeren) gjør det faktisk litt tryggere.. Går man 2 eller flere venninner sammen blir det næmlig tryggere.. Så i tillegg til å være forutinntatt på utspill fra FrP politikere, så er du faktisk utrolig lite gjennomtenkt når du forsøker deg på "hersketeknikker" og latterliggjøring av de som faktisk tar et standpunkt..

    SvarSlett
  16. Jepp Metallian det gjør jeg.
    Relgion er roten til alt ondt på denne jord og det er ingenting som har skapt mer ufred enn relgion.
    og til anonym som lurer på om kastrering av muslimer blir det neste.
    Dere sosialister drev på med det helt fram til slutten av 1960 tallet.
    Da ble Sigøynere kastrert over en lav sko og bara tatt fra dem som hadde . De var etter Ap ledelsen,s side undermennesker.
    Man skal ikke kaste stein i glasshus vet du !

    SvarSlett
  17. Hvor vørvlete kan politikere bli. Ingen liker kriminelle, så Sylvy hvorfor skal man begrense seg til voldtekstforbrytere hvorfor ikke
    - Pedofile
    - Mordere
    - Voldsmenn
    - Mobbere
    - Koneplagere
    - Skattesnytere
    - Bilførere som har forårsaket død i trafikken

    Alt presentert på en lystavle på Egertorget slik at man kan forlyste seg med dette
    Ta inngangbilletter. Nesten som de gamle hengningene på Galgeberg. Kjempekul og å så avskrekkende det blir. Men tenk om man tok feil person.... shit

    SvarSlett
  18. Vel, jeg vil nå hevde min rett til å slakte et forslag uten å komme med et annet. Må vi egentlig ha noen nye forslag i forhold til dette?

    Jeg snakka forresten med dattera mi da Listhaug kom på skjermen med forslaget sitt, Jeg spurte henne om hun ville føle seg tryggere om hun fikk seg bilder av voldtektsforbrytelser. Da sa hun temmelig kjapt at dette bare ville gjøre henne reddere. Tenk om hun plutselig fikk se en av disse på byen? Da ville hun ihvertfall bli redd.

    Det dattera mi på 17 umiddelbart sa var at voldtektsmenn satt altfor kort tid i fengsel. Dette er jeg for min del helt enig i. Men da jeg spurte henne om hvor lenge de satt i fengsel, så visste hun ikke det. Og der er vel muligens et annet poeng i denne sammenhengen: For hvordan kan vi vite/mene at straffen er for lav når vi ikke vet hvor lang denne er?

    Så til Frp og deres utallige forslag om dette og hint... Vel, de kommer jo med et forslag hver gang det skjer noe i nyhetene. Disse forslaga er av og til, ihvertfall før man har fått tenkt seg om, ganske gode. Grunnen til at jeg reagerer spesielt i dette tilfelle er at dette er et usedvanlig dårlig forslag. Det bryter med alt som norsk rettspleie står for. Ferdig sonet straff, er ferdig sonet straff.

    Så kan jeg mer enn gjerne diskutere om straffen for voldtekt bør økes.... Og en ting til: hvorfor akkurat overfallsvoldtekter? Det er jo bare en svært liten andel av voldtektene.

    Nå skal jeg ikke forsøke å si noe om den ene eller den andre typen voldtekt er verre enn den andre. Det vi vet er voldtekt er noe av det mest grusomme et menneske kan bli utsatt for. Jeg for min del kjenner ingen som har blitt voldtatt av ukjent gjerningsmann, men jeg kjenner noen jenter som i svært ung alder har blitt utsatt for voldtekt av en "venn av familien". Disse ble imidlertid aldri anmeldt og forgrep seg på flere i gjennom årenes løp. Antakelig er denne typen voldtekt et mye større problem enn disse overfallsvoldtektene.....

    SvarSlett
  19. Heldigvis er det nå kommet krav fra Storberget om umiddelbar økning i straffene for seksuelle overgrep, deriblant voldtekt. Leser senest idag om en dom på 3 år + erstatning og det rimer mye bedre med min oppfatning enn det ene året jeg synes har vært regelen tidligere.

    SvarSlett
  20. Det blir heldigvis stadig flere i Norge som vaakner fra den sosialistiske hypnosesövnen og ser hvordan Torbjörn og Jens m. fl. raevkjörer landet vaart og setter rotekte innbyggeres sikkerhet i andre og tredje rekke. "Marxisten" Audun Klysebakken minister... Sier ALT! Dagens politikk kan ikke forsvares, den kan bare bortforklares og problemene "utredes" til alle kaster opp! En klapp paa skuldra i internasjonale sosialistfora er det som betyr noe for disse landsforraederne. Heia Listhaug og Knudsen!

    SvarSlett