tirsdag 2. mars 2010

BadCompany2: Kjapp anmeldelse av demo



EA/DICE går i strupen på CAll of Duty:Modern Warfare 2 med dette spillet- ifølge dem selv ihvertfall.... og skal vi dømme etter kvaliteten og antall spillere på demoen har de et poeng!!!
XBOX LEGG GRATIS DEMO TIL NEDLASTING HER

Jeg har spillt demoen litt nå (xbox) og må bare si-HERLIG! Bra grafikk, bra lyd og som alltid fett med kjøretøy man kan herje med! Eneste aberet er at jeg suger MAKS foreløpig og har en killratio på 0.2 eller noe sånt tipper jeg hehe :)

SE TRAILER HER

Demoen avsluttes ca 25.februar, spiller kommer ca 4.mars (Norge)
Spillet kan forhåndsbestilles hos cdon.no her:
XBOX
PS3
PC



MEDIA
VG-betale for demoer?
vg VG-Heavy RAin
VG-store HALO forventinger
VG-nervøs før "Heavy Rain"
VG-Fable på vei
VG-Microsoft med spilldatoer
klikk-BAttlefield 1943
VG-Bioshock2
VG-Ghost Recon på vei

3 kommentarer:

  1. Spillet er testa og resultatet er godt. En klar konkurrent til CoD, men samtidig så er det hvidt forskjellige spillopplevelser. Det BC2 mangler er å bli kvidt alle bugs som gjer til at det krasjer, eller våpen plutselig ikkje virker. Det kan lukte som at spillet egentlig er litt tidlig i hyllene.

    Mvh. Skruf

    SvarSlett
  2. BC2 er bare helrått og slår MW2 en god del i grafikk og spiller opplevelse. Vel verdt 400,- Via Steam!

    SvarSlett
  3. Hele BFBC2 til pc skulle nok hvært jobbet mye mere med ja, Et godt stykke fra MW2.. til knærne omtrent :-) mye bugs og bare noe så enkelt som å legge seg ned når man er skarpskytter f.eks. og at du henger fast i steiner eller ting man går over.. ja er som gode gamle win 98 kommer vel etter hvært. men er vel ikke kjøperen som må teste og rapportere feil:::?

    SvarSlett