tirsdag 30. november 2010

Nok en eldre mann for Sandra Lyng HAugen

- Ja, vi er kjærester. Jeg ble forelsket i bestekompisen min. Vi hadde kjent hverandre i halvannet år og så plutselig ble vi forelsket, sier Sandra til Se og Hør

Ikke uventet sitter Sandras nye kjæreste på end røss millioner i tillegg til endel flere år bak seg enn Sandra.... uten å være slem er det vel et lite møsnter som er i ferd med å dannes her? Uansett ønskes Sandra lykke til med kjærligheten som for tiden vsstnok pleies i Brasil :)

MEDIA
vg tv2

13 kommentarer:

  1. Daddy complex der også ,,, samme med celine middelfart

    SvarSlett
  2. Siden hvornår er man "eldre" når man er 39?:D

    Uanset, at kvinder velger rike menn er vel en like gammel trend som "verdens eldste yrke".

    Til Sandra's forsvar vel jeg dog tilføje, at det er vel kun middelklassens feminister fra venstre siden, som mener lykken er begge i arbeid fra 8-16, barn i barnehagen 40 timer i uken, og at det er maskulint med en mann som vasker huset.

    Hvad får så de rike menn ud af disse unge kvinder, vel, uanset om det er ekte kjærlighet elller ikke, så har han i hvert fall en kvinne som ser ut som...nettop en kvinne.


    Lykke til :)

    SvarSlett
  3. Norges svar på Nicole Smith,digre pupper without brain.Med et begrenset talent så må hun spille på de to forutsetningene hun har

    SvarSlett
  4. det lukter jo farskomplekser lang vei!!! kunne jo vært faren hennes han her også...

    SvarSlett
  5. Jøss, det er noe som heter farskomplekser. Har lagt merke til det selv at jenter ofte tiltrekkes av eldre menn om de ikke har vokst opp med en ordentlig far.

    SvarSlett
  6. Det ironiske er jo at mange av de jentene vil ha en "eldre og moden" fyr, men de eldre fyrene som tar så unge jenter er gjerne umodne guttevalper som nektet å bli mer enn 18 år i hodet.

    Når det er sagt så er uttalelsene til Sandra helt fantastisk evneveike. "Vi var bestevenner i halvannet, jeg fikk et studio i Brasil og plutselig er vi sammen!".

    You. Don't. Say.

    SvarSlett
  7. og... Hvorfor renner dama rett til Se og Hør tvert hun har klina?
    Tror hun at folk fakisk er interessert eller tror hun det hjelper karrieren?
    dne der damli-åberge/henie mixen funker jo forsåvidt i den sammenhengen men det blir litt kleint å smøre seg utover tabloidene hver gang hun har rota med en fyr...

    SvarSlett
  8. penger gjør deg så ung =), biatch like suck for money

    SvarSlett
  9. Her var det mange mesunnelige eldre menn. Haha.

    SvarSlett
  10. Anonym sa..-Her var det mange mesunnelige eldre menn. Haha.-

    Å le er noe stykt. At Sandra skårer en 10 er.
    Mens med ei på 39,- med 39 kg for mye, henger både forran og bak og noe som minner om ei lunka bøtte vann.
    Så ja jeg er misunnelg, f...at en ikke har noen mill.
    Men en kan skru av lyset...og det er jo en grunn til at en fant opp Viagra......

    Gå å se deg i speilet du, da kan du le HA HA HA

    SvarSlett
  11. Her er Sandras hevn over mobbingen hun har fortalt at ble utsatt for da hun var barn og tenåring.Kult.Hun har pekt nese til alle de gufne unga som stengte henne ute på hjemstedet. Living good is the best revenge,som han sa, Mike Stipe i R.E.M. Blid som ei lerke,og da går det bra.

    SvarSlett
  12. Hei Sandra. Hvis livet nede i Hio de Janeiro blir for kjedelig med rikingen så sitter det noen gamle griser lenger nord på Brasil kysten med over gjennomsnitt norske lønnskontoer og venter på en dum lyshåret norsk blondine fra et torsketunge skjæringns område. Vi har mange yngre brassedamer på gress rundt 17 - 18 år og skulle gjerne sammenlignet med en dum norsk blondine som liker gamle norske griser med feit lommebok. Vi sees når du trenger en returbillett, en skal jo jobbe for føden selv om en har norsk stjerne status, hvis da ikke Se og Hor betaler regningen mot detaljer!!!!!

    SvarSlett
  13. Herregud, hva er egentlig problemet til folk? Hva har dere imot Sandra Lyng Haugen ?!? Hva har hun gjort imot dere, som er så forbanna forferdelig og fælt ?!? Gro dere et par baller og konfronter henne da vel, med at dere ikke liker henne....men grunnlagene deres e fryktelig tynne, da jeg tolker dere som MISUNNELIGE, og rett gjennom SLEMME !!!!! Skaff dere et liv !!!

    SvarSlett