fredag 27. november 2009

Sånt sier man bare ikke

Idag har det kommet frem hva PM egentlig sa:

Jeg sa ordrett til Maren: «I heard you are good at sucking cock?», og så la jeg til: «So are you?», sier Mueller i et intervju med Se og Hør som kom på gaten i dag.

Se for deg at sjefen din sier noe sånt til deg foran 30-40 kolleger fra inn og utland. Så enkel er saken. Sånt sier man bare ikke.

vg TV2 vg

6 kommentarer:

  1. Helt enig i det du sier. Sånn oppfører man seg rett og slett ikke. Skammer meg over alle som forsvarer Mueller i denne saken.

    Skal vi få et samfunn hvor det skal straffe seg og si i fra om trakassering og mobbing?

    SvarSlett
  2. Derom hersker vel heller ingen tvil. Sjefen har imidlertid lagt seg flat og beklaget hele episoden, den fornærmede har ifølge media godtatt unnskyldningen, lagt saken bak seg. Det store spørsmålet er da hvorvidt et slik uheldig utsagn (sagt i en uformell, sosial sammenheng som en fortsettelse på annen spøk) kvalifiserer til umiddelbar avskjed uten at sjefen får lov til å forklare seg, eller om det egentlig burde forbli en personalsak som ender i en liten refs.

    SvarSlett
  3. Hvordan kan 30-40 kolleger høre dette? Var du der? Hvis 30-40 mennesker skal høre det, må Mueller ha brukt en mikrofon og det har jeg ikke lest noe sted. Jeg er lei av alle de som skriver om ting de ikke vet noe om, og du tilhører tydligvis denne gruppen.

    SvarSlett
  4. Therese:
    Det er du som åpenbart ikke har følgt med, det er fremkommet veldig klart at PM sa dette i en situasjon hvor han hadde alles oppmerksomhet, dette ble ikke hvisket over bordet. Jeg er lei idioter som ikke aner hva de snakker om, og du er åpenbart en av dem. Skjerp deg.

    SvarSlett
  5. Har lest mye om denne saken, men ingen sted hvor det framkom veldig klart at PM sa dette i en situasjon hvor han hadde alles oppmerksomhet.
    Vennligsst si meg hvor jeg kan lese om det.

    Du er forresten ikke stort bedre enn PM som kaller meg for en idiot. Practice what you preach!

    SvarSlett
  6. Dette er en privat blogg, og jeg er ikke din sjef- ergo er det overhodet ikke sammenlignbart. Jeg bare påpekte fakta. Forøvrig falt uttalesen på en middagssamling:

    "Uttalelsen kom i en tilsynelatende hyggelig atmosfære under en middag på en hotellrestaurant i forbindelse med verdenscupløpene i Berlin i månedsskiftet oktober-november.
    Den skal ha kommet i påhør av både norske og amerikanske løpere og ledere."

    SvarSlett