lørdag 22. januar 2011

Her kjøper du "Ulovlig norsk" av Maria Amelie


Årets desidert mest omtalte bok, som sikret MAria Amelie tittelen "årets Nordmann" i 2010 er en "must" på lesefronten- om ikke annet for å kunne si at man har lest den rett og slett!

Boken kjøpes her "Ulovlig norsk"

MEDIA
vg vg vg vg vg

9 kommentarer:

  1. Jeg er veldig glad for at jeg hverken skal kjøpe eller lese denne boken.

    SvarSlett
  2. Jeg er veldig glad jeg skal kjøpe boken og lese den 2 ganger. Da kanskje jeg forstår mer av hvordan de papirløse har det og kan servere annet en tåpeligheter i kommentarfeltene av den type vi har sett svært mye av i det siste.

    SvarSlett
  3. Jeg klarer ikke mer den heslige dama med kaukasisk utseende...

    SvarSlett
  4. Hvorfor i himmelens navn skal jeg støtte en kriminell ved å kjøpe boka hennes? Herregud hvor idiotisk er det mulig å bli. En ting er sikkert, tittelen Årets Nordmann er en vits. Prisen deles ut av ett magasin med ett opplag på snaut 5000, og på toppen av det hele har det røtter i SV.... Ler meg i hel og håper hun aldri slipper inn i Norge igjen!

    SvarSlett
  5. Hun har kjendisstatus, hun har samboerne med seg til midten av februar, hun har journalister rundt seg og en advokat her i Norge som arbeider iherdig med hennes sak. Skal vi synes synd på henne? Nei jeg tror ikke det, alle de andre som blir utvist med små barn derimot kan vi vel ha empati med. Denne damen kommer tilbake til Norge og skriver sikkert en ny bok, jeg er spent på hva boktittelen blir denne gangen. Skal jeg kjøpe og lese boken hennes eller den neste hun skriver? Nei, sikkert ikke.

    SvarSlett
  6. tur hennes neste bok kommmer om 14-18 år og den heter "i mafian´s klør". og den kommer neppe til å skrives i norge
    for en helvetes sutregjeng mange er her"hu er kriminell" DU er nok det du og trur nå jeg, bryter trafikkregler hve dag og lingnende.. jobber litt svart og greie. snyter litt her og der. nei slutt å syt sier nå jeg. tenk heller på hvordan hennes hverdag blir i de neste 10-15 åra, i mafians klør.

    SvarSlett
  7. Aldri i verden om jeg kommer til å kjøpe eller lese den boka. Personlig oppfordrer jeg familie og venner til å bruke pengene på noe mer fornuftig. Hun fortjener ikke alle oppmerksomheten!!

    SvarSlett
  8. Jeg klarer ikke aa vente til aa ha faatt lest boka hennes for aa skjoenne enda bedre hvordan egentlig det er aa bli ulovelig in "Verdens rikkeste land", The "Nobel Norway" !!

    SvarSlett
  9. Herre Gud
    Dere har ikke peiling på hvordan det er å rømme fra krig og elendigheter.For meg virke de fleste bortkjemtE OG ARROGANTE. de tror vel at penger er alt. De flestE har mye penger men lider av depresjoner og andre alvorlige pyskiske problemer.

    SvarSlett