tirsdag 7. desember 2010

Dyslektisk hai spiser turister i Egypt

Siste nytt i haisaken er at Egypt mistenker Mossad (Israels ettertningstjeneste) for å ha satt ut en hai i Deres farvann. Tanken til Mossad var nok at denne haien skulle spise terrorister (terrorists) men den spiser istedet turister(tourists). Man trenger vel knapt å være dyslektiker for å gjøre en så enkel feil under vann, og hele saken er jo både pinlig og tragisk etterhvert....

6 kommentarer:

  1. For noe festdager for antisemitter!!! Omskjærte mossadhaier og greier! Ikke nok med det, så er det solstorm nå for tiden. Sikkert israelsk spion påfunn dette også...

    SvarSlett
  2. Mistanken om at det er Mossad som står bak styrkes helt klart når haien velger et tysk offer!

    SvarSlett
  3. Ja det er nok mest nærliggende å tro at denne haien er en utplassert, spesialtrent agent for Mossad. Den kan ha hatt et par års opphold i treningscamp hos Navy Seals også, Så det er klart den kom seg unna mens andre uskyldige artsfrender er drept i dens sted. Dette er en skikkelig skrekkhai, en monsterhai, en morderhai, en Mossadhai. Og helt riktig, den er litt dårlig i språk.

    SvarSlett
  4. Kjent sak at Dødehavet er treningsleir for Mossads haier. De må lære seg å lukte forskjell på halal promp og kosher promp. Wikileaks kommer med avsløringene i de hemmelige filene.

    SvarSlett
  5. artig innlegg!!
    - hilsen dyslektiker :)

    SvarSlett
  6. At de åpner strendene igjen er nesten utrolig, men det er pengene som styrer og at det kommer til å skje en haiulykke igjen er det ingen tvil om. Jeg hadde ikke badet der, men de fleste turistene er russere og de er som kjent ganske tøffe av seg. God ferie kan man bare si.

    SvarSlett