søndag 12. desember 2010

Norge er i krig!

LAngt her oppe i det trygge nord er det lett å glemme at Norge er i krig. nesten hver dag er norske soldater involvert i kamphandlinger i Afghanistan, hvor liv går tapt. Idag kom plutselig denne krigen mye nærmere, når en selvmordsbomber detonerte en sprengladning i Sverige under henvisning til svenskens deltakelse i krigen i Afghanistan.



Bli Planfadder-gjør en forskjell! Les mer her

MEDIA
vg vg vg svd tv2 vg vgsvd vg vg
vg tv2 svd tv2 vg

26 kommentarer:

  1. Vel i under andre verdenskrig ble alle som kom fra fiende land isolert og holdt under isolasjon hele krigen. Kansje noe vi burde begynne å gjøre her også ?

    SvarSlett
  2. Man kan ikke kalle det krig når vi selv dreper konene dems, barna og foreldre. Det er en naturlig reaksjon å reagere som enkelte gjør, når de har følt en så stor urett begått mot dem. Det eneste er kanskje at de burde tenke på at vi er blandt de landene som hjelper de aller mest, også med tanke på palestina.

    SvarSlett
  3. Det som er forskjellen er at nato bruker f-16 fly, ny moderniserte våpen, mens motstanden kun kan besvare med en sekk. Det som er så synd er jo at det går utover uskyldige istedenfor nato-drittsekkene.

    SvarSlett
  4. Sevfølgelig, Norge er i krig både i Afganistan og i Irak men ikke for å stabilisere sytuasjonen som det politikere ønsker seg denne frasen støtte for, men for å bevise og vise ideologiske og menings motstandere at NATO er nedvendig og det er nedvendig å engasjere seg i NATO og å ha denne militæry pakten som i realiteten bringer lønnsomheter for korporasjoner som produserer og exporterer våpen og som demagogi bruker som unnskyldning at de kjemper for demokrati og våpen og kriger tjener denne virksomheten.

    I blant andre, om dette har sagt på den polske TV-politiske dokumentæren amerikanske profesorer-cand.phil filosofene etikere og ekskluderte fra departamenter forskere organiserte i denne amerikanske "Fri Pressen".

    Det var to dokumentærer pa den polske TV-Info kanalen og veldig sent fordi klokka 24 om natten og helt til klokka 3.
    Om dette jeg skal skrive ennå.

    SvarSlett
  5. "Nato = mordere" Så lenge vi myrder degenerete muslimer, så kall oss gjerne det.
    "nato-drittsekkene" 500 timer norsk-kurs burde hjelpe din tulling!

    SvarSlett
  6. Var de menneskene som ble drept i terrorangrep i New York, London og Madrid ikke uskyldige mennersker? Terror er terror, om det er i Afghanistan og Iraq, eller i New York, London og Madrid, det spiller ingen rolle, det er alltid de uskyldige som blir truffet.

    Hva jeg ikke forstår er at dere muslimer som sitter i trygge og varme Norge opplyser oss om at det er vår egen skyld at vi blir terrorangrepet pga. krigene in Afghanistan og Irak. Hvis dere er så imot krigen i deres eget land, hvorfor reiser dere ikke tilbake og kjemper mot denne urettferdige krigen der, og ikke fra den varme lenestolen på Holmlia?

    SvarSlett
  7. Denne muslimske bastardens verk vil trolig resultere i en Sunami av innmeldinger i Frp og SD

    SvarSlett
  8. De norske landsforræderpolitikerne er de første som skal klynges opp i lyktestolpene når krigen mot islam snart kommer, i Norge, som i resten av Europa. Det er ikke muslimenes skyld at folk i Europa er i konstannt livsfare, det er dem som har importert dem. Muslimene kan ikke gjøre noe for at de er terrorister, det er bare en viktig del av deres såkaldte "religion", de kommer jo til paradis og får 71 minderårige koner når de sprenger seg selv i luften, og dreper uskyldige vantro. Men snart starter ragnarok i Europa, og da må de her kriminelle politikerne som står bak, komme seg vekk i en fart, ellers blir de alle sammen sendt til allahens paradis, sammen med deres venner i den 5.kolonne.

    SvarSlett
  9. Det er milloner av muslimer her i Europa.Hva gjør de her?Alle er redd for dem men statene tar dem med åpne hender....galskap

    SvarSlett
  10. Tullingene sprenger ikke bomber fordi de er muslimer, men fordi noen har en strategisk agenda som en del av krigføring. Tanken er at dersom nok sivile blir drept på vår hjemmebane, vil vi trekke oss ut av krigsområdene. Det verste er at strategien sannsynligvis kommer til å fungere når den blir iverksatt i større grad enn disse foreløpige amatørmessige forsøkene. Jeg er dessverre pessimist og tror det kommer til å skje igjen og oftere.

    Så kan man jo spørre seg hva pokker vi har å gjøre i Irak og Afghanistan.

    Når det gjelder å hive ut muslimene, er det for det første ikke mulig uten at vi adopterer politikken til en liten mann med bart.

    For det andre vil det ikke hindre terrorisme mot oss.

    Jan

    SvarSlett
  11. Skjønner ikke hvorfor vi i vesten ikke bare slipper et par A bomber over disse jævla muslimske landa, og ta med Israel samtidig. Jødene er faan ikke bedere.

    SvarSlett
  12. Muslimer = terror,krig, frykt, udertrykkelse bare for å nevne noe. Få vekk det svineriet.

    SvarSlett
  13. Merkelig å kalle dette en manneblogg...

    Vi lever i det som utvilsomt er nær det tryggeste, sikreste og rikeste samfunn mennesket noen gang har sett.

    Frykt for busemen og paranoid menneskefrykt minner ikke mye om annet enn små redde guttebarn

    SvarSlett
  14. Kansje vi burde starte med å fjerne disse stakkars venstre side folka som skal redde hele verden : ) Og til dere som babler om att det er nato sin skyld, det gjorde dere også i bosnia og pga av dere fikk serbia mer eller mindre fritt spillerom. Etterpå klagde dere på att nato ikke grep inn tidligere så hold munn !

    SvarSlett
  15. 500 timer norsk kurs aldri hjelper å forandre standpunktene mine og andres likesinne at denne høyeste etiske, vitenskapelige og filosofiske autoriteten som disponerer den høyeste kvalitetns profesjonelle og sjelelige visdomem og dette utmerket intellektet (sinn, forstand og intelligense) er i denne saken som jeg skriver om i dette forumet "Norge er i krig" er disse cand.phil professorene etikkere og etikkere forkere,... organiserte i "Free Press".

    Og på denne måten skal oppfatte denne saken alle provoserende dilettantene og alle andre som fra min og andre kilder fikk opplysning og kunnskap i denne saken.

    Fakta beviser at ddisse det norske kunnskaps-departamentets tullingene forsvarer våpen-korporasjonene og sin egen regerings anerkjennelse av krigpropaganda og krigsengasjemenetet av naiviteten og sinnsprimitivismen sin at våpen er for å redde og forsvare denne demokratiske og marxistiske sosialistiske ideologien og dens hegemoni, og for å redde og forsvare humanisme,fred, frihet og friheten men aldri for å drepe, myrde, utrydde og for å skape truende menneskeheten og denne jordiske sivilisasjonen hendelser i demokratiet, humanismens, frihetens og fredens navn.

    fORTJENER DET NORSKE KUNNSKAPSDEPARTAMENTET AUTORITET I DETTE EKTE ANERKJENTE INTERNASJONALT DENNE HØYESTE GRADEN KUNNSKAPETS NAVN OG I DENNE EKTE FREDENS, FRIHETENS, YRKESETIKKENS, HUMANISMENS OG HUMANITETENS NAVN?

    Viktigste i debatter er å forholde seg til emneinholdet, problemet og å anerkjenne den ekte sannheten og det ekte vitenskapet og å anerkjenne og hedre alle disse som utmerker seg i dette vitenskapelige, politiske, økonomiske,..kunnskapet/viten som de formidler fri uten redsel for politiske konsekvenser og represjoner internasjonalt, som ekte og uten tvil reelle fakta.

    SvarSlett
  16. Hva???????????????????????????????????? Jeg tror ikke noen forstår noe av dette. Try again.

    SvarSlett
  17. Jeg skal finne din IP og navnet ditt og saksøke deg for denne krenkende uttalelsen mot alle likesinne som jeg (tenker høyt intellektuelt,høyt analytisk, logisk, dypt og bredd i innholdet og assosjasjoner og ikke som sosialistene via kikkert men på tvers i vitenskapelige og filosofiske assosjasjoner av hele sinnet over grensen av tiden og romet og som bruker sin høy IQ som jeg (164) for å oppfatte realiteten som jeg riktig og reelt og som hedrer alle disse vitenskapmenn og forkere som formidler denne ekte sannheten og det ekte vitenskapet reelt som det er og som har respekt til den ekte viten, denne ekte poltiske og yrkesetikken, humanismen, friheten og freden.

    Hva gjelder deg, du er en debil fordi du forsvarer det norske Kunnskapsdepartamentet og dets fremste tullingene som anerkejnner seg selv som vitenautoriteter og forbilder og ønsker seg fra samfunnet anerkjennelse de er vitenskapelige fenomener for de blir hedret nasjonalt og internasjonalt og hele denne deres sosialistisk-venstre marxistiske ideologi for dens hegemoni og dens denne nasjonale og internasjonale makten og denne hykleriske som engasjerer seg til kriger og disses inhumane konsekvenser poltiken.
    Mord på journalisten Carlsten Thomassen beviser at politikere handler dobbeltmoralt og deres evner å vurdere nivået og graden av krigs og terrortrusselen
    er den samme naive som naiviteten er av barnet som kaster seg til det dype vannet med eller uten oppfatning den kan drukne fordi kan ikke svømme.

    Flaks skal aldri regjere og styre av virkeligheten men bare bevist via psykologiske tester ekte intellekt, humanisme, fred og dype ekte overnaturlige evner-clairvoiance og den dype overnaturlige intuisjonen.

    Historien gjentar seg bare fordi den er plagiert av poltikere,...men med den nye kreative høyt intellektuelle og abstrakte, analytiske og forutsibare over grensen i tiden og romet tenkningen historien aldri gjentar seg pg SKAL ALDRI GJENTA SEG i sine verste i tragismen for menmeskeheten og sivilisasjonen utgavet.

    SvarSlett
  18. Og denne historien kan gjenta seg også, selv om den svenske statsministeren Reinfeldt sagt og hva også andre og internasjonale politikere og samfunnene mener: "– Uakseptabelt å gå med sprengelementer på seg.."
    http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/reinfeldt-uakseptabelt-aa-gaa-med-sprengelementer-paa-seg-3364095.html

    Men alle skal oppfatte også, at dette våpenet som bruker også terroristene er akkurat produsert også i vestlige landene og som mange av disse er hengt bevisst av islamske fundamentalistene som terror-målene på terrorlistene og dette våpenet er eksportert til hele verden og lett å finne terrorister som sine eiere og brukere.

    Hvem er skyldig da at våpen og hendelsene knyttet til det erobrer i sine ødeleggelser menneskeheten, verden og livet av det hele jordiske sivilisasjonen?

    For alt dette hva bringer i sine tragiske utgaver våpen er skyldige politikere og våpenkorporasjonene.

    SvarSlett
  19. syns disse muslimene er tøffe mennsker,de er ikke som oss kyllinger. jeg skal gå over til muslimene.dritt lei vesten,de driver krig elendighet over hele verden. snart blir vi sprengt!!!!

    SvarSlett
  20. Det viser seg at du deler mening med min og andre at for våpenkorporasjonene og ideologiske og religjøse psykopatene, mennesker og menneskeheten er bare en flokk av fuglehjernene som skjebne er avhenge av avanserte graden av samfunnspatologien som nivået av denne farlige utviklingen politikere bevisst engasjerer seg i, i å delta i produksjonen og og handelen-spesjelt eksporten av våpen selv om de vet hva det tjener og hvem tjener på det.

    Dette etter visse prinsipper våpen-systemet
    er virkelig veldig farlig og kan fore til atomkrigen.

    SvarSlett
  21. Og dermed kom de radikale muslimene på banen !
    Hvis dere er så dritt lei Vesten så dra fortere en faan til de landene dere forguder så slipper vi å ha søpla her !
    Og til deg som ikke liker våpen, hva er det du egentlig mener og hvilket land er det som har skylden i det ?

    SvarSlett
  22. Jeg trudde at jeg overbevisste debiler som dum derre endelig oppfatter at faenskapet er alt dette knyttetn til våpenproduksjonen, handelen og bruk og alt disse som forsvarer dette i demokratietsm Human Rights og humanitetens navn.

    Du pg likesinne deg er en faenskapet-søååeø da!!

    SvarSlett
  23. Vel ikke dårlig å se enda en selverklært idiot komme på banen med en haug med søppel. Muslimene har hatt jihad og prøvd å kolonisere europa siden år 600 til midten av 1960 så kom ikke med allt det søpplet ditt engang til .

    SvarSlett
  24. Read this link:http://sheikyermami.com/fjordman-europeans-as-victims-of-islamic-colonialism/

    and then shut your mouth !

    SvarSlett
  25. Alle ekte intellektuelle oppfatter at produksjon og salg av farlige stoffer kan ødelegge og drepe fordi skjer forbruk av disse og det blir fullstendig ukontrollert av brukere og myndighetene, og dette gjeldet også dette teknologiske narkotiske stoffet som er våpen som mange er engasjert i bruke som i hasard-pengespillet.

    Våpenprodujshoenen og handelen er den største globale politiske hasarden som bringer kolosale intekter for våpenkorporasjonene støttet av stater og som er anerkjent globalt politisk som verdigulle derfor for disse statene nedvendige selv om de tjener morden og folkemorden men aldri dette ekte etiske og humane demokratiet, den ekte freden og humanismen og menneskerettighetene,

    SvarSlett