torsdag 9. juli 2009

Strandstolkapring og fest i syden










Leser til min overraskelse i VG at noen synes strandstolkapring er en UTING?? Dette er visstnok et stort problem!

Når jeg og kompisne er på heisatur til syden avslutter vi alltid kvelden/natta med en runde på stranden. Da samler vi opp klesplagg vi finner rundt om (de er et aldri mangel på) og konkurrerer om å kapre flest strandstoler. Persen min er 49 på en morgen, husker jeg vant en flaske Smirnoff i den interne konkurransen. Riktignok husker jeg lite fra dagen etterpå men hey- slik skal det være i syden- annenhver dag av/på :)

Det er alltid noen som skal sutre, litt gøy må man få ha det. Kommer man til syden må man forvente høy musikk, speedoer på hårete mannerumper, eldre damer med rumper på størrelse med minibusser og engelske tjejer med dryg tannstilling. Det meste funker med nok sprit og spriten er billig!

Nå er også de årlige "skrekkhistoriene" fra syden begynt å komme i avisene... samme maset hvert år. Riktignok mener jeg kanskje at de under 18 ikke har noe alene i syden å gjøre, men utver det får voksne folk få gjøre hva de vil.

Heia Norge, heia Hushovd og viva la Espana!

Hilsen stolt medlem av El Mongos, Frp`s lokallag på Mallorca.


vg
vg vg vg db db
vg
vg vg vg vg tv2 db tv2 vg vg TV2 svd svd svs plt vg vg

tv2

22 kommentarer:

  1. He-he...
    Uskyldig morro!

    SvarSlett
  2. JÆVLA IDIOT! selvfølgelig reiser de ikke til tyrkia for å klage på varmen.. men når de blir sittendes og vente i et fly som da blir mye varmere enn utelufta og uten drikke,nei da har de lov til å klage.. en er kjørt til sykehus og en segnet om fordi de ikke fikk væske.. kjenner selv to av de som er intervjuet på vg nå, og ventinga på hjemreise har vært et hælvette for dem for å si det mildt. så sjekk fakta før du slenger ut av deg kommentarer om at folk syter ifølge deg over en "bagatell".. er ikke så veldig koselig å få heteslag.. og tilgang på væske er livsviktig, men du klarer deg vel fint uten noe som helst væske du?;P

    SvarSlett
  3. JÆVLA IDIOT, ta og sjekk leseforståelsen og humoren din før du poster i min blogg din møll. Men du klarer deg vel fint uten du?

    SvarSlett
  4. Blir omtrent som da vi kom hjem etter en tur på byen i Aarhus, hang lapper på "alle" romdørene i gangen, noen ville ha tidlig frokost, andre ikke forstyrres, tror det ble kaos morgenen etter, da vi mixet om på alle... :)

    SvarSlett
  5. Den er jo litt slem da, omtrent som å fjerne "do not disturb" skiltet på bryllupssuiten....

    SvarSlett
  6. Hører at du er glad i livet. Herlig! Men jeg vil nok helst at du er på ferie på et sted, og så kan jeg reise til et annet sted... ;-) Men derfor reiser jeg heller ikke til de verste charterfellene!

    God sommer!

    SvarSlett
  7. Takker Øyvind :)

    Anonym:
    Njoda, men jeg er ikke slem da ;)

    SvarSlett
  8. Takker :)

    Litt vimsete på tema da hehe :)

    SvarSlett
  9. tilbake til solstolkapring.
    Er på et hotel på cala millor, Mallorca. Her er det stappfult av tyskere som løper ned kl 0700 og kaprer alle 150!!! solstolene som er her. var der 0800 og skulle sett av et par stoler men neida. Det morsomme er at det står skilt rundt hele område at det IKKE er lov å legge av stoler. Jeg synes det bare blei komisk og tok heller turen til stranda, der det forøvrige er masse ledig stoler selv kl 12. Og stranda var jo så mye bedre. Luftigere, sjøvann og sand. Konklusjonen er at tyskere er dumme, haha. De er dumme fordi de gidder å ligge sild i tønne rundt et ekkelt klamt
    basseng og stå opp 0630 for å skaffe seg plass der.

    SvarSlett
  10. Dersom man tilpasser ferien at man skal opp kl 06:30 for å sikre seg stol har man ikke helt tatt feriegreia vil jeg påstå.

    SvarSlett
  11. Det blir nok litt boink på enkelte ja...

    SvarSlett
  12. Russere er noe herk! Har bodd i fem år i ulike land hvor russere er minoriteter, de er rett og slett som dyr av og til. Vi skjønner det ikke vi som bor i Norge, som ikke har russere (heldigvis). Folk jeg kjenner i turistbransjen kaller russere på ferie for "rich trash". Det gjelder Egypt, det gjelder Tyrkia, Montenegro og Baltikum. Alle steder er de hatet, og det er russiske mannfolk man hater mest. Trodde ikke de var slike dyr før jeg flyttet til Øst-Europa og merket det selv. De tenker ikke som oss, kommer fra en bysantisk uærlighetskultur som har røtter 150 år tilbake. De hadde rett i 1941.

    SvarSlett
  13. Det måtte selvsagt en frp,er til for å skrive noe sånt. Hva er moral for en frp,er? Det er et fremmedord. Egoisme derimot eies av frp,ere.

    Gjør hva du vil, ha andre mener er totalt uviktig. Drit i alt og alle, bare du selv er fornøyd.

    SvarSlett
  14. Britene er jo de verste turistene og de er ikke med i vg sin avstemning en gang. De er i hvertfall forferdelige i thailand. Høylytte frekke og brautende.

    SvarSlett
  15. Det var vel briter som sto for kåringen- ellers hadde de nok scoret bra som vanlig på slike lister :)

    SvarSlett
  16. Svensker å franskmenn er de aller kjipeste på ferie.Etter å ha drevet resturant i et av verdens største reisemål en årrekke,kan det bekreftes.
    Svensker kommer,4 stk,bestiller 1 cola og 4 glass med is.Helt normalt.Pruter på alt,å pruter også på resturanter med menu som er priset.Møkkafolk.

    SvarSlett
  17. Heil Med-FRP`er:) Kjempeblogg d her,som er først og fremst for Menn og FRP`ere,fin-fine greier:)

    Det er bare Sosialister som synes Strandstolkapring er en uting,da de ikke liker konkurranse,som kjent,he,he,ignorer dem heller,ingenting gjør dem sintere,lol:)

    Ser at Sosialistene (Anonym) skriver at vi FRPere er egoister fordi vi lever etter Kardemomme-loven,men som kjent: Så lenge man ikke skader noen andre hverken fysisk eller psykisk,så kan man forøvrig gjøre som man vil,ikke sant?:)

    Sosialistene er bare sure fordi vi er Individualister som vet å leve livet og ikke er avhengige av andre,slik som dem,så d hele bunner nok bare som vanlig i den evige misunnelsen deres,som kjent:)

    Regner m de HAAAAAAAAAATER Charter-Svein,og nok står bak d meste av hetsen mot han,som tross alt bare prøver å gjenoppleve 80-tallet om og om igjen,ikke noe galt i d vel?:)

    Personlig er jeg ikke særlig tilhenger av hverken Charter-ferier eller 80-tallet,foretrekker mer aktive ferier,såkalte "Opplevelses-ferier" enn bare å drikke eller ligge på stranda,men folk velger selv sin moro,enten Sosialistene liker d eller ikke:)

    P.S: El Mongos,he,he,selvironi er viktig,noe Sosialistene aldri lærer seg...

    SvarSlett
  18. De er mye morsommere å fjerne håndklærne til alle dem sopm har forsøkt å kuppe solsengene på hotellene i syden.

    SvarSlett