onsdag 24. juni 2009

Står du på listen til Siv?


Siv lover at dersom hun får muligheten skal Krekar være i forvaring før 100 dager er gått. Jeg er litt usikker på om hun klarer å rasere rettsstaten på SÅÅÅ kort tid, men skremt blir jeg jo allikevel. Hvem andre står på denne listen egentlig? Tidligere har det jo skint gjennom fra flere Frp politikere at de "følger med" på enkeltpersoner i dette landet, bla endel i departementene, fagorganisasjoner osv...... står du på en liste du ikke vet om?

Utspillet kan selvsagt også tenkes å ha en annen hensikt- nemlig å blidgjøre velgerne samtidig som man slipper en svak regjering sammen med Høyre. Det sier seg selv at et ansvarlig parti som Høyre ikke kan følge en politikk hvor man bruker juridisk forvaring av personer som har vært gjennom rettssystemet i valgkampen. Kanskje SIv har forstått selv også nå, at politikken hennes passer bedre i opposisjon enn der man faktisk må ta reelle hensyn til følgene av den?

Oppdatering 25.6
Nå har Brynjar Meling blitt dratt frem også, herlig..... og Erna Solberg har som forventet tatt avsyand fra denne type valgkamputspill.


MEDIA
TV2 DB DB DB TV2

5 kommentarer:

  1. Jeg er sosialist og kommer aldri til å stemme Frp men jeg er helt for å internere ureturnerbare personer som har eller kan ha hatt tilknyttning til terrororganisasjoner.

    SvarSlett
  2. Dersom retten finner at de er en direkte trussel- ja. men her har retten ikke funnet det, saken er prøvd. Krekar har vært i Norge i ....8 år? eller noe sånt og har vel ikke gjort så mye annet enn å drite seg ut og skaffe billige poeng til Frp-retorikken. De drar ham alltid frem når det nærmer seg valg... uten Frp og Brynjar Meling hadde vi ikke visst han var i landet engang.

    SvarSlett
  3. Lovhjemmel kan opprettes ved det riktige flertall i Stortinget. Hvis man stemmer på partier som FrP og Høyre så kan stortingsgruppene få et effektivt flertall for å klubbe gjennom lover som forbyr det man ønsker og åpner opp for vedtak som man ønsker, som for eksempel å sende ut Krakar!
    Stortinget har makt til å revurdere FN s konvensjoner – der kan man bruke ”kombinasjon -og plukkemetoden”. Det vil si Norge kan selv velge å godkjenne de konvensjoner man vil følge. (Eller refusere alle FN s pålegg om man ønsker det. )
    Jeg synes at vi skal melde oss ut av FN og hive på båten alle konvensjoner. Husk sosialistene har ødelagt Norge ved å binde opp Norge i all fremtid med den nåværende politikken ved å ha svelget rått alle FNs konvensjoner uten innsig. Internasjonal lov har på det nåværende tidspunkt forrang for norsk lov, og det må gjøres noe med!
    Stem på FRP hvis du vil ha forandring på lovverket, og ut med sosialistflertallet!
    Raffen

    SvarSlett
  4. Hvorfor kaste mer tid på Mulla Krekar, er det ikke bare å skyte ham?

    SvarSlett
  5. Regjeringen har vært tafatte når de ikke har vært i stand til å legge nok press på Irak til å hindre at Krekar får dødstraff. Trusselen om dødstraff er den eneste grunnen til at han ikke er returnert.

    SvarSlett