torsdag 4. juni 2009

Hater Frp som Pesten

Denne klarte jeg ikke styre unna selv om det blir litt lavmål og gir ekstra skyts til offerkapitalistene...

DB

Frp-kommunismen

At Frp hopper mellom ideologiene er ikke noe nytt, heller ikke at de tar populistiske standpunkt i media som ikke samsvarer med partiprogram. Men dagens reaksjoner fra Frp på pensjons/lønnsoppgjøret tar kaka.

Jeg er forsåvidt langt på vei enig i at pensjonsordningene burde være like for alle- man betalte det samme inn, fikk det samme ut-like mange år.

Men hvorfor i all verden mener Frp at dette skal være likt? Kan det muligens være fordi dette er noe som kommer OFFENTLIg ansatte til gode? Det må jaggu stikke djupt i hjertet til endel Frpère at sykepleiere, lærere mm har noe å se frem til etter at de har blitt noen og 60-år......

Hva blir det neste Frp, skal dere jobbe for å få bort bonusordninger, gaffel-timefakturering og frynsegoder i det private? Eller?


DB VG TV2

Mercedes gå og legg deg!

Bilen med stor B- BMW kommer med et nytt eksempel på sin overlegenhet. Denne 5-serien versjonen vil parkere det meste både design og prestasjonsmessig.

BMW sverger fortsatt til rekkeseksere for de fleste motoralternativene, mens toppmodellen 550i får en 4,4 liters V8-motor. Denne vil yte 407 hestekrefter, ha akselerasjon fra null til 100 på 5,0 sekunder og et CO2-utslipp på 243 gram per kilometer.

Dette vil jo få det meste fra tullemerker som MB og AUDI til å se ut som lekebiler. Lurer på hvor mange som finner veien til Norge jeg....

PS: Dette blogginnlegget ble postet første gang når BMW presenterte 7-serien i sommer og noen kommentarer er derfor fra juni


VG

onsdag 3. juni 2009

Sutreopposisjonen

Alle forstår at en opposisjon skal kritisere- det ligger i sakens natur at oppsosisjonen jobb er å overbevise velgerne om at de ville gjort en ebdre jobb hadde de hatt regjeringsmakt.

Men mistillitsforslaget mot Brustad er direkte pinlig for opposisjonen. For det første er Frp klart størst i opposisjonen- og de var for statens oppkjøp i Aker sfæren. Faktisk kunne nok ikke Frp vært med på mistillitsforlsaget i det hele tatt hadde det ikke vært for at Brustad har overtatt for DTA som hadde ansvaret når Frp var positive til dette.

Og siden vi har en flertallsregjering ligger det også i kortene at dette er et spill for galleriet- det er valgår kan vite. Det må bemerkes at Krf har vært imot dette fra starten av og således har sitt i behold.

Men er det noen som tror opposisjonen hadde gjort noe annet enn å klage hadde staten IKKE kjøpt seg inn i Aker?

Jeg tror - nei jeg vet- at da hadde opposisjonen i disse finanskrisetider ropt om mangel på handling, utflagging av kompetanse og arbeidsledige med AKer-kjeledresser i skapet...

Beklager H/Frp/Krf- jeg lar meg ikke overbevise. Vær bedre, ikke mer sutrete.
VG TV2
DB

tirsdag 2. juni 2009

Tvangsflytter innvandrerbarn

DB


Er dette noe også for Norge, jeg tenker da på deler av Oslo? Vi kan vel si med sikkerhet at Norges "mest Liberale parti" er positiv til en slik ordning, men hva med resten? H+Frp kan få dette gjennom i Oslo om de ønsker, men vil de? (Slik jeg forstår det er det kommunen som bestemmer skolekretser for innbyggerne i Norge, tar forbehold på dette.)
At integreringen er avhengig av at man lærer språket er alle enige om, og vi vet også at det for voksne er vanskelig å lære nye språk. Altså er det via barna og Deres miljø språket må læres og videreformidles i størst grad. Er det da ikke naturlig å legge til rette for dette ved å fordele de som ikke har Norskspråklige foreldre til skolene slik at grunnlaget for læring og mestring av det Norske språket skal bli best mulig?

Og er tvangsintegrering (for å sette det på spissen) en tilnærming vi ønsker? I hvilken grad skal vi godta en slik styring av våre liv, selv om hensikten er god? helliger målet midlene?

Heil Hitler?

Det høyreekstreme nasjonalistpartiet BNP nærmer seg EU-plass for Storbritannia.
LONDON (Dagbladet): Partiet har lenge hatt rundt fem prosent på meningsmålingene.

Prognosene tyder på at de akkurat havner utenfor når Storbritannia etter torsdagens valg skal sette opp sin nye EU-kontingent, men mye kan skje ved urnene.

Spesielt er det folk som ikke orket å stemme i 2005, som gir Det britiske nasjonalpartiet (BNP) sin støtte nå. Partiet har uansett brukt våren til å markere seg i britisk politikk.


Som alle vet er valget på EU-parlamentet et tøysevalg som ingen utenom de involverte med utsikter til en behadelig jobb bryr seg om. Latterlig lav valgdeltakelse gjør det mulig for nisser og nazzer fra både det ekstreme venstre og det ekstreme høyre å få folk innenfor maktens korridorer.

EU burde ta en lang hard kikk på sitt styresett når folk med slike holdninger kan velges inn:
Barry Bennett, EU-kandidat i sørvest, har sin egen måte å vise sympati for jødene på:
— Jeg kjenner fullkomment respektable halvjøder i vårt parti... Til og med Hitler hadde ærede ariske mennesker som var av jødisk avstamning. Og alt som er godt nok for Hitler, er godt nok for meg. Gud bevare hans sjel, skrev Bennett i et diskusjonsforum, ifølge avisa.

DB

Advarer mot Frp

Fremskrittspartiet nevner ikke likelønn med et ord i partiprogrammet, selv om partileder Siv Jensen gjorde likelønn til en av hovedsakene i sin tale til landsmøtet for to uker siden.
Sykepleierforbundet advarer nå medlemmene mot å stemme på et parti som ikke forplikter seg til å jobbe for likelønn.


Velkommen etter, men er det egentlig noen som tror at store grupper med lavtlønte er noe Frp ser på som viktig, sånn utenom for stemmenes del? Les og hør hva partiet egentlig mener om tariff, forhandlinsrett, sykeordninger, pensjoner osv.... skremmende er det!

Heldigvis ser det ut til at flere og felre våkner fra dvalen og faller fra partiet.

DB TV2 VG

mandag 1. juni 2009

Bilder jeg er fornøyd med

Kom gjerne med kommentarer spm etc i kommentarfeltet

Beachvolleyball i Malmø 2008


Sandflyndre


Pogona vitticeps